CABAR: “POLİSLERİMİZE MİNNETTARIZ”

 

 

 

 

Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar ve ülkücüler,  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173.yılı münasebetiyle Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Cabar yaptığı açıklamada, “Polislerimize minnettarız” dedi ve bu özel günlerini kutladı.

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı Tuncay Cabar başkanlığında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir yandan uyuşturucu ile mücadelelerini sürdüren Gölcüklü ülkücüler, ayrıca ziyaret yaparakta faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Cabar ve ülkücüler  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173.yılı münasebetiyle Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

“POLİSLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Cabar ziyarette, polislerimizin bu özel günlerini en içten duygularla kutladığını belirtirken, “Fedakar Türk polisimiz, gecesine gündüzüne katıp, canını ortaya koyarak, bizleri koruyor. Bu kutsal mesleği icra eden sizlere minnetarız. Ben Ülkü Ocağı Başkanı olarak sizleri yürekten kutluyor, şehit olmuş polislerimize Allah’tan rahmet, gazi olmuş polislerimize de acil şifalar diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz’da Ocak Başkanı Cabar’a ve yönetimine de teşekkürlerini iletti. Karşılıklı sohbet ile ziyaret son buldu.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 4 =