büyükşehir’e TECRÜBELİ SÜPRİZ bir İSİM!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, seçimlerin ardından geçen bir buçuk aylık süreçte kurum içerisinde çok ciddi revizyon yapmadı. Ekibine katacağı isimleri büyük bir ciddiyetle seçiyor.

BÜYÜKŞEHİR TECRÜBELİ İSMİ DEĞERLENDİRECEK

Ancak Başkan Tahir Büyükakın’ın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde önemli bir göreve sürpriz bir ismi düşündüğü öğrenildi.

Gölcük Belediyesinde 10 yıl boyunca Genel Koordinatör olarak görev yapan ve başkandan sonra ikinci adam olan Nihat Abiş, yeni başkan Ali Yıldırım Sezer göreve başladıktan sonra istifa etmişti. Nihat Abiş’in, şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde göreve başlayacağı ve Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı olacağı öğrenildi.

YA GENEL KOORDİNATÖR YA BÖLGE KOORDİNATÖRÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın, Nihat Abiş’e ya belediyede genel koordinatörlük görevi ya da Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe bölgelerinden sorumlu bir Bölge Koordinatörlüğü görevi vermeyi düşündüğü öğrenildi. KISA SÜRE İÇERİSİNDE Başkan Tahir Büyükakın’ın konuyla ilgili Nihat Abiş’le görüştüğü ve kısa bir süre içinde Abiş’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde göreve başlayacağı iddia ediliyor. Ancak şu an için resmi bir görevlendirme yok.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

55 − 45 =