BÜYÜKŞEHİR; ‘ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ DARP EDİLMİŞTİR’

Sabah saatlerinde Kocaeli Büyükşehir ekipleri ve İzmit Belediyesi ekipleri arasında tartışma yaşandı.  Olayın yaşanması ile olay yerine giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.  İzmit Belediyesi ekiplerinin kışkırtıldığını ve İzmit Belediyesi ekiplerini dövdürttüğünü, Fen İşleri Müdürlüğüne saldırdığını iddia etti.

Kocaeli’de kaos yaratan olay,

Tavşantepe Mahallesinden Kocaeli Şehir Hastanesine geçişi sağlayan bir merdivenin yıkılarak yerine kapı yapmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin çalışma yapmak için gittiği yerde, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve belediye çalışanları arasında yaşanan gerilim Kocaeli’de adeta gündem yapılmak istendi.

 

Olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak İzmit Belediyesi ekiplerinin kışkırtıldığını ve İzmit Belediyesi ekiplerini dövdürttüğünü iddia etti.

Hürriyet; “Artık bu kadarı da fazla. Büyükşehir ekipleri bizim fen işleri ekiplerine saldırıyor. Biz uzlaşı dedikçe artık iş sinsi sinsi engellemeyi de aştı, fiziki saldırıya kadar vardı. Hiçbir müdürüme ve çalışanıma saldırıyı kabul etmem. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Hukuki tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.” İfadeleriyle, Büyükşehir’i suçladı.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ile Fatma Kaplan Hürriyet arasındaki diyaloğu olduğu paylaşılan videoyla paylaştı. Videoyu da  YORUMSUZ! Olarak paylaştı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık; Başkan Hürriyet’e,  İzmit Belediyesinin değil Şehir Hastahanesi sorumluluğunda olan alana, Şehir Hastanesi Yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir. Takdir halkımızındır.” İfadelerini kullandı.

https://fb.watch/rFXnooT1Wt/

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 76 = 84