BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARINA, PROMOSYON MÜJDESİNİ BAŞKAN BÜYÜKAKIN DUYURDU!

Büyükşehir ve şirketleri ile İSU’da çalışan yaklaşık 12 bin 400 işçi ve memuru ilgilendiren promosyon ödemeleri için  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın sosyal medyasından personeline müjdeyi verdi.
Promosyon ihalesinde beklediği rakamı göremeyen personel,  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın bu zamana kadar haklarını nasıl koruduğunu ve maaşlarında yapılan düzenlemeleri onlar için ne kadar adil olunması gerektiği konusundaki güvenle,  açık arttırmada verilen 18 bin TL’lik rakamın yükseleceğinden adeta eminlerdi. Başkan Büyükakın’dan beklenen gerçekleşti ve başkan tüm mesai arkadaşlarına promosyon ödemesi müjdesini  27 bin TL olarak kendi duyurdu.
AÇIK ARTIRMADA TEKLİF 18 BİN LİRA OLMUŞTU
Büyükşehir Belediyesinin kadrolu işçi, memur ve şirketlerindeki çalışanlar ve İSU memur ve işçileri olmak üzere yaklaşık 12 bin 400 işçiyi ilgilendiren promosyon ihalesinin açık artırma ihalesinde ise son teklif 18 bin 850 liraya kadar yükselmişti.  3 yıllığına yapılan promosyon ihalesinin açık artırma etabında verilen tekliflerden en yüksek teklifi 18 bin 850 lira Yapı Kredi yapmıştı.
Bugün 12 bin 400 işçi ve memuru ilgilendiren promosyon ödemeleri için  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın sosyal medyasından personeline müjdeyi şu sözlerle verdi; “Yaklaşık 12 bin 500 personelimizi ilgilendiren banka promosyon ödemeleri için 27 bin TL anlaşma sağlanmıştır. Bütün mesai arkadaşlarıma hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
VAKIFBANK’IN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ
Her iki bankada kapalı zarf usulüyle ihalede son tekliflerini komisyona sundu. Yaklaşık 12.500 personeli kapsayan ihalede İş Bankası 3 yıllık 15 bin TL teklif sundu. Ardından Vakıfbank’ın 3 yıllık 27 bin TL’lik teklifi okundu. İhale komisyonu tarafından Vakıfbank’ın yaklaşık 12,500 personele 3 yıllık 27 bin TL teklifinin kabul edildiği ve sözleşmenin imzalanmasının ardından en geç 1 ay içinde hesaplara yatırılacağı açıklandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 6