BÜYÜKOĞLU’NDAN BÜYÜK YATIRIM

İlçemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Büyükoğlu Metal’in sahibi, Gölcük CHP önceki dönem ilçe Başkanı Fahrettin Büyükoğlu’nun oğlu, yine ilçemizin beyefendiliği ve saygısı, sevgisiyle sevilen gençlerinden genç iş insanı Erol Büyükoğlu,  Büyükoğlu Konteyner  ile yeni yerine taşındı.

3500 METRE KARE ALANDA HİZMET

Uzun yıllardır D-130 karayolu üzeri Değirmendere Yüzbaşılar kavşağında hizmet veren ve hizmet vermeye devam eden, Metal sektöründe ülke çapında üne kavuşan Büyükoğlu Metal Sanayi ilçemizin hatta Türkiye’nin 4 büyük firmalarından biridir.

Şimdi ise Şirket olma yolunda ilerleyen Büyükoğlu Metal,  Büyükoğlu Konteyner olarak, Gölcük’ün merkezinden 6 km uzaklıkta,   1.000 m²’si kapalı toplam 3.500 m2’lik alanda, son teknoloji makinaları ile dünya standartlarındaki fabrikasında Türkiye’nin her bölgesine  üretim yapmaya devam ediyor.

Büyükoğlu Konteyner, yenilikçi teknolojisiyle benzerlerinden çok farklı olan konuttan, şantiye konteyner yapılarına, özel tasarım ofis yapılarına varana kadar çok sayıda yaşam alanına çözüm olmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 68 = 69