BÜYÜKAKIN’DAN GÖLCÜK’TE ÖNEMLİ MESAJLAR

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ilçemize gelerek Pazarcılar Odası, Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi ve AK Parti Gölcük kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir’i ziyaret etti. Ziyaretlerde verdiği mesajda sanayinin kalkmasıyla o alana yapılacak kapalı pazar ile ilgili “Gölcük’e en modern kapalı pazarı inşa ederiz” dedi. Muhtarlar Derneğinde ise “Hizmetlere nerede kalmıştık deyip başlayacağız” mesajını verdi.  

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün Gölcük’te idi. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren Büyükakın, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası ve Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesini’de ziyaret etti. Ziyaretler de Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkan vekili Çetin Seymen, parti yöneticileri ve gençlik kolları da eşlik etti.

KAPALI PAZARLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Pazarcılar Odasında Büyükakın’ı Başkan Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi karşıladı. Gölcük’te kapalı Pazar yerleri ile ilgili bilgi veren Tuncer, şuan için bir çok mahallemizde kapalı pazarlar Gölcük Belediyesi ile yaptığımız başarılı çalışmalar neticesinde hizmete girdi. Başkanımız Mehmet Ellibeş bu konuda sorunları çözdü. Pazartesi Pazarı çok güzel oldu. Değirmendere’deki kapalı pazarın inşaatı da sürüyor. Yaz aylarında açılmasını bekliyoruz. Çarşamba pazarı noktasında da sanayi taşındıktan sonra çözüleceğini düşünüyoruz. İnşAllah yakın bir zamanda Gölcük’te sokak arasında pazar kalmayacağız. Bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK SÜRECEK”

Büyükakın ise yaptığı konuşmada, “Büyükşehir belediyemiz ve Gölcük Belediyemiz bu noktada başarılı hizmetler gerçekleştirmiş.  Biz aynı noktadan hizmetleri sürdüreceğiz. Değirmendere’de kapalı Pazar yeri önemli bir eksikti. Genel sekreterliğim döneminde oranın projesini beraber hazırlamıştık. İnşaatın başlamasına sevindim. Çarşamba pazarı noktasında da göreve geldiğimizde en iyi projeyi hazırlayıp, siz pazarcılara uygun şekilde hayata geçiririz. Zamanı geldiğinde masaya otururuz konuşuruz. Hizmet odaklı belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Bundan yana kuşkunuz olmasın. Kentle diyaloglarımız üst seviye de olacak. Konuşarak çözülmeyecek sorun yok” diyerek sözlerini noktaladı.

“HİZMETLERİN DEVAM EDECEĞİNİ UMUYORUZ”

Pazarcılar odasından sonra Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi’ne geçen Büyükakın’ı burada Dernek Başkanı Bilge Saral ve ilçemizin muhtarları karşıladı. Saral yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyemizle en üst seviye de çalıştık. Bize her zaman ayrım yapmadan destek oldu. Sizin yönetimiminizde de bunun devam edeceğini düşünüyoruz. Gölcüklü muhtarımızın hepsi çok çalışırlar. Mahallelerinin eksiği neyse bunları size iletirler. Eminim sizde çözümü için çalışırsınız. Sizi yorarlar” dedi.

“KENTİ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”

Gölcük benim evim diyen Büyükakın, “Ben buralarda büyüdüm. Sizlerden biriyim. Hiç kuşkunuz olmasın, nerede kalmıştık deyip çalışmalara ve hizmetlere başlayacağız. Ben 7 sene gelen sekreter yardımcılığı, 3 sene de genel sekreter görevinde bulundum. Kocaeli’nin her köşesinin sorunlarına vakıfım, neler yapılıp, neler yapılmadığını iyi biliyorum. Bu kenti ortak akılla yöneteceğiz. Sizlerin istek ve arzuları bizler için çok önemli. Siz muhtarlar bizler için değerlisiniz. Her zaman beraberiz” ifadelerini kullandı.

KURUCU BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET

Muhtar Derneği ziyareti sonrasında da Gölcük sokaklarında dolaşan Büyükakın esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve son durağı olan AK Parti Gölcük kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Demir, Büyükakın’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. Büyükakın’da Mevlüt abimiz bizim için çok değerlidir. Kendisinden istifade edeceğimiz konular vardır. Bizi en iyi şekilde ağırladığı için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Mevlüt Demir ziyareti sonrasında akşam namazını Esnaf Camisinde kılan Büyükakın Gölcük’ten ayrıldı. Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − 8 =