BÜYÜKAKIN’A SAHTE FOTOĞRAFLA SALDIRI

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça özellikle sosyal medyada siyasi karalama kampanyaları da arttı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ı hedef alan Gölcük’lü Murat Atar isimli bir kullanıcının aslında Kocaeli’de çekilmemiş bir fotoğrafı, Büyükakın’a aitmiş gibi kullanıp, kendisine yüklenmeye çalışması pes dedirtti.

SAHTE FOTOĞRAFLA AĞIR İTHAMLAR

Gölcük’te siyasi manevralarıyla tanınan, bir dönem AK Parti’de umduğunu bulamayınca önce şansını İYİ Parti’de, şimdi de Demokrat Parti’de deneyen Murat Atar isimli kullanıcı, sosyal medya hesabında yaptığı ve çok sayıda gazeteci ve siyasiyi de etiketleyerek daha fazla etkileşim almaya çalıştığı paylaşımında, “Fotoğraf 14 Mayıs 2023 seçim günü Kocaeli’de bir okulda çekilmiştir. Seçim günü KBB Başkanı Tahir Büyükakın kendisine propaganda amacıyla devlet imkanları ile verilen yerli elektrikli araba TOGG’u oy verme yeri olan okula getirmiştir. Amaç seçim günü yasak olmasına rağmen partisinin propagandasına devam etmekti.

Lakin bu Maharetli Tahir Beyimiz asli görevi olan belediye ve kamu imkanlarını seçmenlerin ihtiyaçlarını karşılamaya sunmak yerine propaganda ile uğraşıyordu.

Fotoğrafta esas acı olan ise sol altta göreceğiniz durumdur. Bir vatandaş muhtemelen annesini vatan görevi olan oy vermek için inşaatlarda kullanılan bir el arabasında sandığa götürmeye çalışıyor.

Yazıklar olsun demek bile sana iltifattır Maharetli Tahir…” ifadelerini kullandı.

Ancak işin aslıyla ilgili yaptığımız araştırmada bu fotoğraf ve olayın Başkan Büyükakın ile bırakın ilgisini Kocaeli’de bile çekilmediği, Rize’de yaşandığı ortaya çıktı.

İşin aslını öğrenenler, “31 Mart seçimi yaklaştıkça daha neler göreceğiz, pes doğrusu” demekten kendini alamadı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 − = 19