BÜYÜKAKIN VE MECLİS ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

BÜYÜKAKIN VE MECLİS ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve belediye meclis üyeleri Antikkapı Restoran’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Düzenlenen iftar programında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın misafirleri kapıda karşıladı.

 

 

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP’li eski belediye başkanı Hikmet Erenkaya, Efsane Başkan Erol Köse,Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe eski belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kocaeli eski il Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz,meclis üyeleri çok sayıda davetli katılım gösterdi.Ezan’ın okunmasıyla birlikte protokol ve   davetliler iftarını hep birlikte açtı.

 

Programda selamlama konuşması yapan Erol Köse” Yeni belediye başkanı Tahir Büyükakın’a  başarılar diliyorum. Belediye Başkanının en büyük aşaması milletvekilliği zannediyorlar. Bana başbakanlık vereceklerine belediye başkanlığı verseler onu tercih ederim. Ben şimdi politikacılığı bıraktım çapkınlık yapıyorum.

Herkes partili olmalı ama partizan olmamalı, makamlar geçicidir. Hepimiz birbirimize sahip çıkıp destekleyeceğiz. Particilik yapıp partizanlık yapmayacağız. İbrahim Kardeşim beni arar halimi hatrımı sorardı. Şimdi bu toplantıları sürdüren Tahir kardeşim bizi eskilerle de buluşturdu. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden iyi bayramlar.”

Köse’nin ardından kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Erol ağabeyimiz söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Biz de eskiuyeceğiz geçmişte bu kente hizmet eden herkese teşekkür ederim. İnşallah biz de görevimizi tamamladıktan sonra bu kentin sokaklarında alnımızın akıyla dolaşacağız. Malum Ramazan konuşma zamanı değil. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 85 = 90