Büyükakın, Jandarma’nın 181. yıl dönümünü kutladı

Başkan Büyükakın, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan’ı makamında konuk etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan’ı makamında konuk etti. 1839’dan bu yana daima toplumun huzur ve güvenliği için gayret gösteren Jandarma teşkilatının 181. Kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Başkan Büyükakın, “Jandarmamızın kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Jandarmamız, dünyaya örnek ve hiçbir özveriden kaçınmadan görevini en iyi şekilde yapan örnek bir kolluk kuvvetidir” dedi.

“FEDAKÂRLIK VE FERAGAT ÖRNEĞİ BİR KANUN ORDUSUDUR”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği, “Jandarma; her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur.” ifadelerini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Jandarma Teşkilatımız terörle mücadele konusunda da çok önemli başarılara imza atmıştır, atmaya da devam etmektedir. Kuruluş yıldönümü vesileyle terörle mücadele başta olmak üzere görevi başında şehit olan tüm Jandarma Teşkilatımızın mensuplarına Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” açıklamasını yaptı. Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, Başkan Büyükakın’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 − = 20