Büyükakın, “Amatör spor için arı gibi çalışacağız”

Başkan Büyükakın, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında konuk etti

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında konuk etti. ASKF’nun 35. yılını bir kez daha tebrik eden Başkan Büyükakın, nazik ziyaretleri için Aydın ve beraberinde ki heyete teşekkür etti. Çocuklara, gençlere ve spor severlere hizmet eden ASKF yönetimine teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporumuzun her daim yanında olduk, olmaya devam ediyoruz. Tesisleşme sürecimizi titizlikle sürdürürken yeni projelerimiz için de adımlarımızı atıyoruz.” dedi.

“ASKF ÇOK ÖNEMLİ BİR MİSYONA SAHİP”

“ASKF yönetimi başta olmak üzere amatör spora hizmet etmiş nice güzel insanlar var” diyen Başkan Büyükakın, “Ahirete irtihal etmiş gençlik aşığı büyüklerimize ve kardeşlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Büyükşehir Belediyesi ve ASKF olarak amatör spora hizmet etmeye aralıksız, durmadan, arı gibi çalışarak devam edeceğiz.” ifadelerini sarf etti. 35 yıl önce uluslararası düzeyde rekabet edecek tesisleşmeyi sağlamak için yola çıkan ASKF’nin çok önemli bir misyona sahip olduğunu da ziyaret nedeniyle dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde ki amatör sporun enerjisine ve neslimize dönük katkısı için bir kez daha sizlere şükran borçluyuz. Hep birlikte sporun bir branşıyla ilgilenmek isteyen her bir vatandaşımıza imkân sağlamak için daha fazla gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

AYDIN, “EMEKLERİNİZ BİZLERE ENERJİ VE GÜÇ VERİYOR”

ASKF Başkanı Murat Aydın ise, “Gerek kulüplerimize gerekse tesisleşme de attığınız adımlarla bizlere destek sağlıyorsunuz. Amatör takımlarımızın gençliğe hizmet etmesi için ürettiğiniz her proje bizi gururlandırıyor.  Şehrimizde takımlarının tesisleşmesi, olimpiyat sporcularının yetişmesi ve bunun yanında sporcu dostu kenti olmasında ki çok büyük emekleriniz bizlere enerji ve güç veriyor. Tahir Başkanım, bugüne kadar amatör spor için çok çalıştık, bundan sonra da sizden aldığımız büyük vizyonla daha çok çalışmaya, gayret etmeye tüm yönetimimizle devam edeceğiz. Kocaeli, tüm amatör sporlarda ülkemize örnek yapısıyla dikkat çekmektedir. Burada ki her tüm başarılarımızın, diğer kentlere örnek olacağına da inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

“TÜRKİYE’DE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ”

“Amatör sporun destekçisi olmak bizlerin önemli görevlerindendir” diyerek ASKF yöneticileriyle görüş alışverişine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “ASKF, artık daha büyük vizyonlara açılmalıdır. Bunu yapabilmek içinde her türlü yetkinliğe sahiptir.  Yönetim olarak çok önemli işler yaptığınızı da biliyorum. İnşallah ürettiğiniz projelerle Türkiye’de örnek olmaya devam edeceksiniz” ifadelerini sarf etti. Kocaeli’nin su sporlarında çok önemli bir konuma geleceğini de sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Gençlere destek olmak, onların beklentilerine cevap vermek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bunlardan bir tanesi de su sporlarına ağırlık vererek de göstereceğiz. Körfezimiz, büyük şampiyonalara ev sahipliği yapacak güzelliğe sahip. Bu noktada ki altyapımızı daha da güçlendirdiğimiz de hep birlikte gurur duyacağımız işlere imza atmış olacağız” dedi.

 

AYDIN, “KOCAELİ, SPORDA BİR MARKADIR”

“ASKF olarak genlere destek olmak için onlara öncelikle değer veriyor, daha sonra beklentilere dönük adımları Büyükşehir Belediyemizin liderliğiyle atıyoruz” diyen ASKF Başkanı Murat Aydın, “Bizler çocuklarımıza ve gençlerimizi dinliyor, anlıyor ve yol açarak geleceğe hazırlıyoruz. Bunu bugüne kadar başardığımıza yürekten inanıyorum. Daha büyük vizyonlar içinde kendimize güveniyor ve bu yolda gereken tüm adımları atmak içinde yönetimimizle yol alacağız. Kocaeli, sporda bir markadır. Salon sporlarından açık alanda ki tüm branşlara kadar çok güçlü bir gençlik kaynağına sahiptir. Bizlerde bu noktada daha güçlü ve büyük adımlar atmak için yol haritamızı belirledik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize yüklediği büyük vizyonla hareket edeceğiz. Bununla birlikte gerek şehrimize gerekse ülkemizin tüm kentlerine bu vizyonu taşımak için büyük gayret göstereceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı. Görüşme yapılan karşılıklı istişarenin ardından tamamlandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 72 = 80