BÜYÜK AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her yıl organize edilen teşkilat iftarı bu yılda 5 bin kişilik dev iftar programıyla İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.

İftar programına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Sami Çakır, Emine Zeybek, eski belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, eski il başkanları, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat üyesi de yer aldı.

İftar öncesi kürsüye çıkan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş selamlama konuşmasının ardından, “Sözlerime Türkiye İran sınırında şehit olan askerlerimize rahmet dileyerek başlamak istiyorum. Kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Malumunuz iftar sofrasındayız AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Ellibeş sözlerinin devamında, “İl Başkanlığı sürecini birlikte yaşadık. Türkiye’de 81 vilayete her daim örnek olan bir teşkilatımız var. Her daim bütün özverisiyle çalışarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman destek oldunuz. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarımız bu temeli attılar ve bizlere vesile oldular. Tüm başkanlarımıza sizlerin önünde teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ellibeş sözlerini, “Bugünde bayrağı biz devraldık. İnşallah Kocaeli teşkilatları her zaman en iyi yerini alacaktır. Biz böyle bir arada oldukça hiçbir güç biz yıkmaya cesaret bulamayacaktır. İstanbul seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bu nedenle İstanbul seçimleri için çok duyarlı hareket etmeliyiz. “Biz buradan ne yapabiliriz?” diyebilirsiniz. Elbette ki yapacak çok şey var. Tanıdığınız, eşiniz, dostunuz her kim varsa onlarla bu konuda konuşmalısınız” ifadeleriyle sonlandırdı.

Ellibeş’in ardından konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizi böyle bir günde bir araya getiren AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e çok teşekkür ediyorum. Ben sözlerimi uzatmadan sadece şunu söylemek istiyorum. Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’la Kocaeli daha da güzel olacak. Hepinize ayet olsun” diye konuştu.

Ünlü’nün ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bu birliktelik yeni bir heyecanın başlangıcıdır. Bu birliktelik hepimize büyük heyecan veriyor.

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcı, “17 yıldır Türkiye’yi dirilten davanın ak neferleri hoş geldiniz. Bu şehre hizmet etmiş çok değerli misarlerimizle birlikte olmaktan büyük onur duyuyor ve hepsine teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızın ve Ramazan Bayramı’nızın mübarek olmasını diliyorum” sözlerini kullandı.

Katırcıoğlu’nun ardından konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, “Teşkilatçılık zor iştir. Hiçbir karşılık beklemeden gece gündüz koşturur mücadele edersin. İşte bu teşkilatlar o kutlu görevi gördüler. Bu davanın kuruluşundan itibaren gördüler. Sizin genel başkanınız muhtar bile olamaz dediklerinde işte bu teşkilatları yılmadan çalışarak genel başkanına sahip çıktı. Kocaeli teşkilatı her zaman takdir edilen bir teşkilattır. Birlik ve beraberliğini bozmadan bu günlere geldi. Bundan sonra da inşallah öyle olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“Bizlerin de elbette kusurları hataları vardır” diyen Köse, “Ama biz bu eksiklerimizi hep beraber kapatmak durumundayız. Hatalarımızı, kusurlarımızı Allah’ın izniyle el ele, omuz omuza bertaraf edeceğiz. Görüyorsunuz kimler kimlerle beraber. Kimler Recep Tayyip Erdoğan’la mücadele edebilmek için bir araya gelerek bir senaryonun ortak parçası haline gelmişler. İstanbul seçimlerinde Sayın Binali Yıldırım’a destek vermek için tüm çevremizi harekete geçirmemiz gerekiyor. Onun için Kocaeli teşkilatımıza büyük görev düşüyor. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuşmasını sonlandırdı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 + = 76