BUNU ARTIK YAPMAYIN GÖLCÜK’E EN BÜYÜK İHANETTİR!

İktidar partisinde hareketli günler başlıyor. Bir çok ismin belediye başkanlığı için aday adayı başvurusu yapması bekleniyor. Burada tekrar isimleri zikretmek istemiyorum. Artık süreç başladı!

Seçmen üstündeki gücüne, tanınmışlığına ve siyasette ki becerisine güvenenler er meydanına çıkar.

Benim artık tavsiyem şu etnikçiliği rafa kaldırmanız yönünde. Bu söylemler kimseye hiç ama hiç yakışmıyor.

Gölcük bu içi boş feodal devirden kalma anlayıştan kurtulmalı. Bu ilçemize en büyük ihanettir. Hepimiz buralıyız, buranın insanıyız… Toplumu bölmeyin!

İnsanlar doğdukları yere veya etnik kökenlerine göre değil; iş, sosyal, kültürel ve eğitim hayatına göre değerlendirilmeli.

Sonuçta 165 bin nüfuslu bir kente hizmet edecek, en doğru projelere imza atacak, belediyeye vizyon ve değer katacak insanlarla çalışmayı tercih edecek, bir belediye başkanı arıyoruz.

Toplumun beklentileri ortada. Onun için dar pencereden bakan, toplumun kabullenmeyeceği isimlerin artık başarılı olma imkanı yok. Recep Tayyip Erdoğan’da onun ismiyle değil, kendi ismiyle seçim alacak kişileri istiyor…  

Bir başka önemli konu da şu, adaylıklar da genç arkadaşları da görmek istiyoruz.

Sadece bayrak asmak, broşür dağıtmakta değil, direk adaylıkta.  

Çünkü nüfusumuz oldukça genç. Onlarla iletişim kurabilecek,gerçekten dertlerini anlayacak ve çözüm üretebilecek isimler olmalı.

Dön, dolaş üç beş kişi üzerinden devam eden siyasi anlayış cidden kabak tadı verdi.

Evet tecrübe önemli!

Ben çıkıpta 20 yaşında genç belediye başkanı olsun demiyorum ama 55 yaş üstü kişilerin de siyasette sürekli ismi var olsun diye ortaya çıkmasını doğru bulmuyorum.

Meclis üyeliklerinde bayan ve gençlere de şans verilmeli.

Sonuç olarak ilçemiz önemli bir yol ayrımında. Kenti 5 yıl yönetecek belediye başkanını belirleyeceğiz.Kişisel egoları ve siyasi hesapları rafa kaldırıp iyi düşünmek lazım.

Şugün görüyorum hesap kitap yapan çok kişi var.

Ama ben genel merkezin birilerinin kişisel koltuk hesaplarına göre değil milletin isteğine göre adayı belirleneceğine inanıyorum.

Kısa bir süre sonra her şey netleşecek. Kentimiz için hayırlı olsun…

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 + = 73

  1. Çok güzel bir yazı sayın yazar. Özellikle iktidar sahiplerini uyaralım. Belediye başkanı, Belediye başkan yardımcısı, İlçe başkanı aynı köyden. Belediyede sadece gürcülerin işleri çözülüyor. Hülasa Ak partili seçmen olarak net ifade ediyorum, gürcü adaya oy yok. Bu durumun bu sefer yıkılması şart. SAygılarımla,