BUNDAN SONRASI FORMALİTE

 

 

 

 

 

Sahasında oynadığı karşılaşmada rakibini 3-1 ile geçmeyi başaran temsilcimiz Gölcükspor, tam hafta aradan sonra galip geldi. 1461 Trabzon maçından önce ligde oynadığı 5 maçta sadece 2 puan alabilen temsilcimiz, bu galibiyetle haftalardır devam eden galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

 

 

 

 

Ligde sahasında oynadığı karşılaşmada 1461 Trabzon’u devirmeyi başaran temsilcimiz Gölcükspor ligi tamamen bitirdi. Kırıkhanspor’un deplasmanda 1 puanla döndüğü haftayı kazanarak geçen temsilcimize geride kalan 4 haftada kümede kalması için 1 puan yeterli olacak. Bu hafta deplasmanda Kırıkhanspor’a konuk olacak olan temsilcimiz sonra küme düşmesi kesinleşen Yeşil Bursaspor ile evinde karşı karşıya gelecek.

HAFTALAR SONRA KAZANDI

Sahasında oynadığı karşılaşmada rakibini 3-1 ile geçmeyi başaran temsilcimiz Gölcükspor, tam hafta aradan sonra galip geldi. 1461 Trabzon maçından önce ligde oynadığı 5 maçta sadece 2 puan alabilen temsilcimiz, bu galibiyetle haftalardır devam eden galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Kırmızı şimşekler iç sahada oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrılamamıştı. Gölcükspor bu galibiyetle buna da son vermiş oldu.

GENÇLER DAHA ÇOK OYNAYACAK

1461 Trabzon’u deviren ve derin bir nefes alan temsilcimiz Gölcükspor’da gençlere forma göründü. Bu sezon alt yapıdan A takıma yükselen Ferhat Aras, Atakan Utku ve Aziz Mizra Kılıç’ın kalan haftalarda daha fazla forma şansı bulacak. Ferhat Aras geride kalan haftalarda iki maçta sonradan oyuna girmişti. Atakan, Kayseri Erciyes maçının ikinci yarısında süre alırken, Aziz Mirza bu sezon ilk kez forma giydi.

“EN İYİ SONUÇLARI ALMAK İSTİYORUZ”

Ligde geride kalan haftaları değerlendiren teknik direktör Kayhan Çubuklu, kalan maçları en iyi sonuçlarla tamamlamak istediklerini söyledi. İkinci yarının başında yakaladıkları çıkışı devam ettiremedikleri için üzgün olduklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, “ Kalan maçlarda en iyi sonuçları almak istiyoruz. Şuanda daha iyi bir konumda da olabilirdik ama olmadı. Gençlere kalan maçlarda daha fazla şans vermek istiyorum. Onlar bizim için önemli” dedi.

‘BÜYÜK PARALAR HARCANIYOR’

Transferde kulüplerin zaman zaman çok ciddi harcamalar yaptığını ifade eden tecrübeli teknik adam, “ Bizim planlarımız değişik olacak. Burada bizimle birlikte 5 aydır antrenmana çıkan ve gerçekten çok yetenekli olan genç futbolcularımız var. Paralar harcayıp uzaktan futbolcu transfer etmektense bu çocukları kazanmalıyız. Kalan maçlarda onlara forma şansı vermeyi düşünüyorum. Başarılı olacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“YÖNETİM KARAR VERECEK”

Gelecek sezon devam edip etmeyeceği yönündeki soruya ise ‘buna yönetimin cevap vermesi daha şık olur’ diyerek kalacağının mesajını veren Çubuklu, “Teknik direktörler için bir kural vardır. Her an gidecekmiş gibi çantası hazır, hep kalacakmış gibi de masası hazırdır. Ben bu şehrin takımlarında bu şehrin çocuklarının daha fazla şans bulması gerektiğini düşünüyorum. Bu kulüplerdeki aitlik duygusunu da artıracaktır” dedi.

 

Print

Untitled-2

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 7 =