GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKALARI DEPREMİN 100. SAATİNDE ENKAZDAN MEHMET AMCAYI CANLI OLARAK ÇIKARTTI

Gölcük’ten afet bölgesine giden Gölcük Ülkü Ocakları, depremin 100. saatinde bir canı daha enkaz altından sağ olarak kurtardı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından, ekiplerin bölgede arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Gölcük Ülkü Ocakları da başkanları Taner Koç önderliğinde, arama kurtarma ekipleri ile birlikte ilk günden itibaren aralıksız arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Gölcük’lü dostlarımız bizlere Antakya’dan depremin tam 100. Saatinde bir umut, bir müjde verdi. Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve Ocağın yürekli gençleri Kadir Didin, Murat Özer, Alparslan Kazım Bolat, Ahmet Burak Karahan, Emre Dalgıç, Erhan Erdoğan, Ertuğrul Didin 6 saat süren arama kurtarma sonrası Mehmet Amcayı enkazdan canlı olarak çıkardılar.

‘BAŞKAN SEZER ANTAKYA’DAN UMUT OLDU’

Bu güzel ve umut veren haberi deprem bölgesi Antakya’da olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer işte şu sözlerle sosyal medyadan paylaştı; ” depremin 100. saatinde enkaz altından sağ olarak kurtarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralı kadın, hemen tedaviye alındı. 100. saatte kurtarılan depremzede, umutları tazeledi”  ifadelerini kullandı.

 BAŞKAN SEZER, ESKİ BAKANIMIZ KILIÇ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE MEHMET AMCAYI HASTANEYE UĞURLADILAR

Hatay bölgesine görevlendirilen, 75 kişilik ekibiyle orada canla başla çalışan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve 2013-2017 Gençlik ve Spor eski bakanı Akif Çağatay Kılıç enkazdan 100. Saatte çıkarılan Mehmet Amca’ya, ambulansa bindirilene kadar eşlik eden vatandaşların arasındaydı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1