‘Bu yıl güzel bir bayram kutlayacağız’

Seymen, ‘Bu yıl güzel bir bayram kutlayacağız’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Ramazan Bayramı’na ulaşmamız hakkında açıklamalarda bulundu. Seymen, “Bu yıl güzel bir bayram kutlayacağız” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Ramazan Bayramı’na ulaşmamıza istinaden bugün konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, açıklamasında “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı ramazan ayının sonuna gelmiş durumdayız. Bu sene ramazan ayını, koronavirüs pandemisinin de etkisini azaltması ile birlikte eski ramazan aylarına benzer şekilde icra ettik. Teravih namazlarımızı camilerde kıldık, eşimizle, dostumuzla iftarlarda buluştuk, büyüklerimizi sık sık ziyaret ettik” dedi.

‘GEÇTİĞİMİZ YIL BAYRAMI EVDE KUTLADIK’

Sözlerine devam eden Seymen, “Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ibadetlerimizi evlerimizde yaptık, akrabamızı ziyaret edemedik. Hatta Ramazan Bayramı’nı içine alan günlerde tam kapanma dönemindeydik. Bu günlere baktığımız zaman pandeminin artık azaldığını, maskelerimizi hastane ve toplu taşıma hariç çıkarabildiğimizi ve artık daha rahat hareket edebildiğimizi görüyoruz. Çok şükür ki eski günleri tekrar görmek üzereyiz. Bu vesile ile sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Koronavirüsünden ötürü hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

‘HALKIMIZI BAYRAMLAŞMAMIZA BEKLİYORUZ’

Başkan Seymen, açıklamasının sonunda “Geçen sene kapanma döneminde telefonla bayram kutlarken bu sene yüz yüze, güzel bir şekilde bayramımızı kutlayacağız. Bu yıl parti içi bayramlaşmamızı bayramın 1. günü sabah saat 10.00’da, parti binamızda gerçekleştireceğiz. Parti yönetim ve üyelerimizle bir araya gelerek bayramımızı kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı da partimizin bayramlaşmasına davet ediyoruz. Tüm Gölcük halkının, ilimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, daha nice güzel bayramlara hep beraber erişmemizi yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 59