BU VAHŞETİ YAŞATANLAR VE SORUMLULARI ORTAYA ÇIKARTILACAK!

Bugün İzmit’te çok acı bir olay yaşandı. Yahya Kaptan Mahallesinde sokakta iğne ile öldürülmüş köpekler bulundu. Görünen tabloya yürekler dayanmadı. Çevrede bulunan vatandaşlar görünen tabloya bu resmen bir köpek katliamıdır! Yorumuyla yaklaştı.

İĞNEYLE ÖLDÜRÜLEN KÖPEKLER

Yahya Kaptan Mahallesinde bu sabah iğne ile öldürülmüş köpekler bulundu. Vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Polisi, olayla ilgili inceleme başlattı.

Ekipler tarafından yapılan incelemelerde köpeklerin sırtlarında iğne olduğu belirlendi. Daha sonra olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ölü halde bulunan 3 köpek, araçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldü.

İZMİT BELEDİYESİ SORUMLUDUR!

Hayvanları Koruma Dernekleri, söz konusu iğnenin özel ekipler tarafından kullanıldığını ve görev alanı itibariyle bu katliamdan İzmit Belediyesi’ni sorumlu tuttuklarını açıkladı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek de, sorumluların mutlaka bulunacağını belirterek, bu katliamı gerçekleştirenlere BÜYÜK tepki gösterdi.

Zeybek;  “Uyurken bir canlıya uzaktan ateş edip, yavaş yavaş ölümünü beklemek hangi vicdana sığar?

Bunu yapanlar kadar, emri verenler de suçludur. Allah’ın sessiz kulları, bu tatlı dostlarımıza bu vahşeti kim gerçekleştirdiyse sorumluları bulunup ortaya çıkartılacak ve gerekli cezalar verilecektir.Bu olayın takipçisiyim,  bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 4 =