BU SEZON DEĞİRMENDERESPOR RÜZGARI ESECEK

 

Değirmenderespor bu sezona çok iddialı hazırlanıyor. İlçemizi Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan Değirmenderespor’un hedefi ise Bal Ligi’ne yükselmek olacak. Takımın Genel Kaptanı Hasan Ömer Bayrak ile yaptığımız röportaj, yeni sezonu değerlendirip, başarıya ulaşmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi. Bayrak ayrıca stadın zeminin değişmesi gerektiğini dile getirdi.

 

 

 

 

Değirmenderespor bu sezona iddialı bir şekilde çok yoğun tempoda hazırlanıyor. İlçemizi Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan Değirmenderespor’un hedefi ise Bal Ligi’ne yükselmek olacak. Bu noktada tecrübeli teknik adam Naci Keleş takımın başında ve sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bir de diğer kulüp yöneticileri gibi gecesini gündüzünü Değirmenderespor’a vererek çalışan bir isim var. O isim de ilçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen takıma yeni Genel Kaptan olan Hasan Ömer Bayrak. Bayrak takımla yakından ilgilenirken, kulübün başarısı için yoğun mesai harcıyor.

BORÇSUZ BİR TAKIM HEDEFİ

Sezon başında Hasan Ömer Bayrak ile yaptığımız görüşmede önemli açıklamalar yaptı ve takımın durumunu değerlendirdi. Bayrak şunları söyledi: “Değirmenderespor sahada tabi ki başarılı olmak istiyor. Bunun yolu da kurumsal bir kulüpten geçiyor. Geçmişten gelen yapılandırdığımız borçlarımız vardı. Bu borçları bitirmek üzereyiz. SGK’ya sadece iki taksitlik borcumuz kaldı. Değirmenderespor’u gelecekte çok daha güzel günler bekliyor. Borçsuz, önünü gören bir kulüp hedefimize gün be gün ulaşıyoruz” dedi.

HALK TARAFINDAN DESTEKLENEN KULÜP

Bunun yanında kentle barışık ve halk tarafından desteklenen bir kulüp olmayı hedeflediklerinin altını çizen Bayrak, “Biz Değirmenderelilerin, kulübümüzün atkısı  takmasını, ürünlerini kullanmasını hedefliyoruz. Bunun için binlerce atkı ve ürün yaptırıp sahilde stant açtık. İlgi büyük oldu. Hem takıma maddi kazanç elde ettik, hem de takımımızı tanıttık. Bu çalışmalarımız devam ediyor. Değirmendere’nin dinamiklerinin, esnaflarının, halkının takımına destek vermesi ve başarıya birlikte ulaşmamız bizim çok önemli” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

İyi bir takımla lige hazırlanacaklarını söyleyen Bayrak, “ Transferlerin bir çoğunu tamamladık. Birkaç bölge içinde görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ediyor. Bu sezon iyi bir Değirmendere izletmeyi amaçlıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Umutluyuz, takımımıza güveniyoruz” şeklinde konuştu.

VERİLEN DESTEKLER İÇİN MİNNETTARIZ

Gölcük ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin amatör kulüplere destek verdiğini dile getiren Bayrak, “Bu destekler için minnettarız. Malzeme konusunda hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz. Gölcük Belediyesi otobüs tahsisi de yapıyor. Zaman zaman farklı desteklerde sağlıyorlar. Bunlar bizim için büyük kolaylık, artartak devam etmeli. Gençlerin futbola ilgisini arttırmak ve onları sokaktan koparmak için var gücümüzle birlikte çalışmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

STADIN ZEMİNİ MUTLAKA DEĞİŞMELİ

Bayrak bunların dışında yaşadıkları bir sıkıntıyı da dile getirdi.  Değirmendere Stadı’nda ki zeminin değiştirilmesi başvuruda bulunacaklarını söyleyen Bayrak, “Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’ndan randevu talep edip kendisiyle konuyu bizzat görüşmek istiyoruz. Stadın zeminin değiştirilmesi ve etrafında düzenlenmenin yapılması gerekiyor. Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile de görüşme talebimiz olacak. Biz bunu sadece Değirmenderespor için değil o statta futbol oynayan tüm çocuklar, gençler ve kulüpler için istiyoruz. Bu konuda da destek bekliyoruz. Yeni sezonda bomba gibi bir Değirmenderespor geliyor” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

Değirmenderespor kentin tüm dinamiklerine ziyaretler düzenleyerek Değirmenderespor atkısı hediye ediyor ve takıma desteği arttırıyor. En son AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ziyaret edilerek, Değirmenderespor atkısı hediye edildi. Alp, Değirmenderespor maçlarına geleceğinin sözünü verdi. 

 

 

 

Yorumlar: 7

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 58