BU ONUN HİKAYESİ…

Belediyelerin en üst karar organı belediye meclisleridir. Süreç itibariyle Gölcük’te siyaseten hareketli gün ve saatlere şahitlik ediyoruz. İlçemizin kıymetli isimleri, belediye meclis aday adaylıkları başvurları yapıyor.

Muhakkak ki hespsi birbirinden kıymetli isimler. Ama ben bugün yazımda biraz kadın dayanışması yapacağım sanırım. Gönlümden, geçenleri sizlerle paylaşacağım.

Belirtmek isterim ki, şehrime değer katan, faydalı olan herkese hayranım…

Aslında tanıdığımız bildiğimiz şahsım adına, şahsına minnet duyduğum Belgin Abanoz’a,   gözlerinden cesaret alan özel çocukların en değerlisine bu yazım.

BENİM GÖZÜMDEN ABANOZ

Belgin Abanoz, ‘Doğru gördüğüm yerden, inandığım tüm insani duygularımla, insana verilen değeri, değer gördüğüm AK Parti ile  şehrime hizmet etmek için,  insana dokunan hizmetlerine şahitliğimle, kentime faydalı olabileceğimi düşündüğüm projelerim ve hizmet etme sevdamla hazırlanıyorum’ diyor.

Bu kelimeler çok kıymetli, Belgin Abanoz kentimizin tanınan isimlerinden girişimci, emektar, yüreğini dinleyen, yüreğiyle  konuşan yaptıkları ve yaşattıkları sebebiyle saygı duyulması gereken bir isim. Neden mi?

Çünkü,

İham verenlerden…

Çünkü, Cesaretleriyle yola çıkmışlardan…

Benim gözümde tam da, bu cümlelerin hakkını veriyor Abanoz,

Cesaret dersek eğer, 18 yaşında ne yapmak istediğine karar vermiş ve o yaşından bu güne hiç vazgeçmemiş hayallerinden. Hayallerinin peşinden gitmiş, sadece kendini değil çevresini de değiştirmeyi başarmış. Çünkü bu yolda en büyük destekcisi eşi, çocukları ve ailesi. Bitmedi, dostları, arkadaşları. Aslında çevresindeki herkes, onun yaşam biçiminin bu olduğuna inananarak kabul etmişler.

Belgin Abanoz demek, +1 Fark’a en çok inanan demek. Ona inanan özel öğrencileri, özel çocuklarının aileleleri yani demem o ki,  çok kalabalık bir ailesi var.

Özel çocuklarla meslekte yıllar feda edilmiş, bir tek çocuklara değil, ailelere de dokunmuş. Dinlerseniz bir kadını yüreklendiren mükemmel hikâyelerle buluşturabilir sizi Belgin Abanoz.

Şimdi yeni bir yola çıkıyor. Gölcük Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusuna hazırlanıyor. Gölcük’ün meclisinde olmak istiyor, renk katmak istiyor muhakkak yeni projeleri ve şehre katmak istedikleri var.

Biliyoruz ki,  kadın varsa aslında hiç bir şey imkânsız değil!

Velhasıl, Gönülden Gölcük Belediye meclis üyesi olarak görmek istediğim Belgin Abanoz’a, çıktığı yolda başarılar diliyorum.

Son olarak…

Kadınlar tüm kalıpları, üzerlerine boca edilen ağırlıkları arka plana ittiğinde cesaretle doluyorlar ve bu cesaretle büyük işler yapıyorlar. Korku ne kadar bulaşıcıysa, cesaret de bulaşıcıdır. Umutlarıyla, hayalleriyle var olan tüm kadınlara selam olsun…

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 − 49 =