BU MİNİKLER KORUMAYA SÖZ VERDİLER!

İlçemiz Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu 1/A Sınıfı Öğretmeni Tülay YILMAZ ÖNHON , öğrencileri ve velileriyle  Su Kaynakları -Suyun Doğru Kullanımı – Su Döngüsü konularını içeren webinar ile bu konuda öğrenmek ve çevresine örnek olmak isteyen Önhon ve öğrencileri , webinar sonunda dinledikleri konu ile ilgili resimler yaparak da konuya dikkat çektiler.

İNSANOĞLUNU TEHTİT ETMEKTE

Geçtiğimiz haftalarda yağan yağmurlar ve kar yağışları barajlardaki doluluk oranını biraz arttırmış olsa da küresel bir sorun olan tatlı su kaynaklarının azalması ve küresel kuraklık hala insanoğlunu tehdit etmekte.

AMAÇ SORUNA DİKKAT ÇEKMEK

Bu soruna dikkat çekmek isteyen ve bir e Twinning projesi olan SORUMLUYUZ ≠ WE ARE RESPONSIBLE ≠ PROJESİ kurucu ortakları Amasya / Suluova Mehmet Bilgili İlkokulu Öğretmeni Havva ELMAS KAŞKA , Aydın / Bozdoğan Merkez İlkokulu Öğretmeni Ebru NADİR ve proje ortakları Aydın / Didim Yalıköy İlkokulu Öğretmeni Müjgan YILDIZ , Amasya / Gümüşhacıköy Kemalpaşa İlkokulu müdürü Mustafa ACAR , İzmir / Urla PMC DemirGüreş İlkokulu Öğretmeni Önay DURMAZ , Çanakkale / Çan 75 . Yıl Murat KÖSE İlkokulu Öğretmeni Duygu CANTEMUR , Aydın / Bozdoğan Merkez İlkokulu Öğretmeni Özgün YILMAZ , Ankara / MEV Gökkuşağı Özel Eğitim İlkokulu Öğretmeni Serya BAZ , Aydın / Efeler Çeştepe İlkokulu Öğretmeni Sevcan ULUSAL , Kocaeli / Gölcük Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu Öğretmeni Tülay YILMAZ ÖNHON ve Azerbaycan ortakları Bakış 102 Nolu Okul Öğretmeni İlaha Ahmadova , Badirnisa Quliyeva ; Tanya Mehmedova ile Bakış 74 Nolu Okul Öğretmeni İrada Melikova öğrenci ve velileri ile katıldıkları webinarda TEMA Aydın / Efeler Çeştepe Mahalle Sorumlusu Sevcan ULUSAL ‘ dan dinledikleri sunum ile konu hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrendiklerini de çevrelerinde öğretmeye ve uygulamaya söz verdiler. Webinar sonunda tüm öğrenciler yaptıkları resimlerle günü ölümsüzleştirdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − = 63