BU MASA SİYASİLERE ÖRNEK OLMALI!

BAŞKAN SEZER: ORTAK PAYDAMIZ GÖLCÜK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçe başkanlarına biten ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdiği Siyasi Parti İlçe Başkanları Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Toplantıya; AK Parti ilçe Başkanı Sayın Çetin Seymen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Fikret Gürel, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sayın Şahin Akpınar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sayın Kadriye Güner, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Yaşar Yıldız, Demokrat Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet Levent, Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanı Sayın Ersen Bilir’in katılımıyla gerçekleştirdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Sezer, biten ve devam eden projelerle ilgili ilçe başkanlarına sunum yaptı. İlçe Başkanları da ilçe hakkında bilgilendirici toplantı için Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.

KEYİFLİ BİR SOHBET

Başkan yaptığı açıklamada: Biten ve devam eden projeler ve ortak paydamız Gölcük üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Katılan saygıdeğer ilçe başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =