BU KEZ ÇOK ŞİDDETLİ GELİYOR..!

Kocaeli’de hafta başı başlayan ve etkisini dün ve bugün de aralıklarla sürdüren gök gürültülü sağanak yağmura öğle saatlerinde kuvvetli rüzgar de eklendi. Vatandaşların sokakta şemsiyeleriyle dahi yürüyemez hale geldiği ilimizde, yağmur gün boyu sürecek. Yağmurun ilerleyen günlerde de devam etmesi bekleniyor. Peki yağmur, kentimizi ne zaman terk edecek? Sıcaklıklarda hissedilir derecede bir düşüş bekleniyor mu? İşte haftalık hava durumu… Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre ilimiz bugün gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında Yağmura rağmen sıcaklıkta hissedilir bir düşüş yok.

En düşük sıcaklık 21, en yüksek sıcaklık 27 derece. Gök gürültülü sağanak yağış, yarın yani 13 Haziran Perşembe günü, kenti terk edecek, yerini çok bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık, yağmura rağmen artacak. En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 30 derece olacak.

14 Haziran Cuma günü yağmur çok kuvvetli olarak gerek dönecek. En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 28 derece seviyesinde seyredece 15 Haziran Cumartesi günü de gök gürültülü sağanak yağış normal kuvvette devam edecek. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 29 derece olarak hissedilecek. 16 Haziran Pazar günü de yağmur sürecek, en düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 28 derece olacak. Yeni hafta da yağmurla başlayacak.

17 Haziran Pazartesi günü de hava gök gürültülü sağanak yağışlı. En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcak 28 derece. Orta vadeli uzun tahminlere bakıldığında ise 18 Haziran Salı günü yağmurun kenti terk edeceği, yerini bulutlu bir havaya bırakacağı görülüyo 19 Haziran Çarşamba günü ise güneşli havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 22