GÖLCÜK, ANITPARK’TA CENAZE NAMAZI KILINACAK!

İnsani Yardım Vakfı İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Gölcük’te Cuma günü gerçekleşecek büyük buluşmaya için davette bulundu.

Bilgin; “Kudüs’te gerçekleşen katliam tüm Türkiye’de protesto edilmeye devam ediyor. İsrail’in, Filistin’in Gazze kentini bombalaması sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için  gıyabi bir cenaze namazı kılınacağız ve  katliamın son bulması için Gölcük semalarından dualar edileceğiz” ifadelerini kullandı.

ANITPARK’TA CENAZE NAMAZI KILACAĞIZ

İnsani Yardım Vakfı İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin; “Gazze’deki Müslümanların iftar ve sahurlarını İsrail ateşi altında yapmak zorunda bırakıldığını hatırlatarak,  Gölcük Anıtpark’ta Cuma günü saat 14.00 da öncesinde bir basın açıklaması ve sonra şehitlerimiz  için cenaze namazı kılacağız. Bu organizasyonumuzda Gölcük’te bulunan STK’lar da bizim yanımızda olacak. Mazlum insanların tüm dünyanın gözleri önünde katledildiği, yaşanılan olayların son yıllardaki en büyük vahşeti olduğu vurgulayan Bilgin, katılan vatandaşlarımız ile hep birlikte ellerimizi yardana açacağız” dedi.

“3000 KİŞİYE 3 ÖĞÜN SICAK YEMEK VE EV TADİLATI YAPACAĞIZ”

Cenaze namazından sonra Anıtpark’ta bir stant çalışması yapacağız, Kudüs ile ilgili obje satarak devam eden yardımlarımız için katkı toplamak niyetimiz. 2 Projemiz var. Bunlar; “Ev tadilat projesi ve bir diğeri günlük 3000 kişiye sıcak 3 öğün verdiğimiz yemek projemize katkı sağlamak olacak. Burada ilçemizin tüm stk ları bizlerle olacak. İnsanlık adına Gölcük’ten bir yardım kampanyası başlatmayı planladık.  Cuma günü bizi orada yalnız bırakmamanızı temenni ediyorum” dedi.

Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 2