BU HAFTA SICAKLIKLAR ARTIŞA GEÇİYOR

Gölcük’te geçtiğimiz hafta içerisinde bazı günlerde yağmur etkili olmuş, sıcaklık mevsim normallerinde seyretmişti. Yeni hafta içerisinde ise güneş etkisini gösterecek. Sıcaklık en düşük 20 derece olabilir

İlçemizde geride kalan hafta içerisinde yağmur yağışı, bazı günlerde etkili olmuş, sıcaklık da bazı günlerde düşüp bazı günlerde yükselmişti. Yeni haftada ise hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Sıcak günlerin gelmesini bekleyen birçok kişi için bu hafta oldukça güneşli geçecek. Yapılan tahminlere göre güneş, ilçemizdeki etkisini arttırırken sıcaklık en düşük 20 derecede seyredecek. Soğuk kış günleri ve yağmurlu havaların ardından yaz havalarını anımsatması beklenen yeni haftada sıcaklık, Salı günü 24 dereceyi görebilir.

TÜM HAFTA GÜNEŞLİ GEÇECEK

Gölcük’te bugün ve yarın parçalı bulutlu bir havanın geçmesi bekleniyor. Sıcaklığın ise bugün en düşük 10 derece, en yüksek 22 derece; yarın en düşük 9 derece, en yüksek 24 derece olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba günü ise hava açık olacak. Sıcaklığın en düşük 8 derece, en yüksek 22 derece olması bekleniyor. Perşembe günü tekrar parçalı bulutlu bir havanın görülmesi beklenirken sıcaklığın en düşük 7, en yüksek 21 derece olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü bulutlu bir hava hakim olabilir. Sıcaklığın en düşük 6, en yüksek 20 derece olması bekleniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − = 84