BU ASKIDA EKMEK ÇOK FARKLI! GÖLCÜK’TEN TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Gölcük İhsaniye Mahallesi Köprübaşı Camiinin karşısında askıda ekmek uygulamasının çok farklı versiyonu hayata geçirildi. Caminin karşısına bir dolap konuldu. Bu dolabın içine de ekmekler bırakıldı.

İlçemiz genelinde bir çok fırında askıda ekmek uygulaması devam ediyor. Vatandaşlar fırınlara gidip kendileri için ekmek aldığında, bir de askıda ekmek için ücret ödüyor. Vatandaş parasını ödediği bu ekmeği fırında bırakıyor. Fırıncılar ise askıya koyarak bu ekmeği ücretsiz şekilde ihtiyaç sahipleri isterse veriyor.

BU KEZ BAMBAŞKA

Gölcük İhsaniye Mahallesi Köprübaşı Camiinin karşısında askıda ekmek uygulamasının çok farklı versiyonu hayata geçirildi. Caminin karşısına bir dolap konuldu. Bu dolabın içine de ekmekler bırakıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar hiç kimseye bir şey sormadan, ricada bulunmadan, yüzünü kızarmadan gidip bu dolaptan ihtiyacı olan ekmeği alıyor. Adeta Türkiye’ye örnek olacak ve  Gölcük’te hayata geçen bu uygulama vatandaşlar tarafından büyük takdir toplarken, ihtiyaç sahipleri içinde büyük kolaylık oluyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 + = 70