BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Gölcük’ü üzüntüye boğan motosiklet kazalarına bir yenisi daha eklendi.
Gölcük dün çok acı bir haberle sarsıldı. İlçemizin sevilen isimlerinden önceki dönem  Gölcük MHP ilçe Başkanı, İYİ Parti Kurucular kurulu üyesi Muharrem Odabaş’ın gencecik evladı Oğuzlap Odabaş, hayatını kaybetti.
4 Mart günü kullandığı motor ile evine giderken, önüne aniden çıkan araçla çarpışan Oğuzalp Odabaş, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan ve 4  gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesine dün akşam saatlerinde kaybeden Oğuzalp Odabaş’ın ölümü Gölcüklüleri yasa boğdu.
Henüz gençliğinin baharındaydı. Bir trafik kazası onu 23 yaşında hayattan kopardı. İzmit’te  meydana gelen motor kazası sonrasında tüm çabalara rağmen ne yazık ki kurtarılamadı. 23 yaşında hayata veda eden Oğuzalp’in acı haberi ise başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.
Oğuzalp Odabaş’ı bugün öğle namazına müteakip Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından helallik alınmasıyla birlikte toprağa verilmek üzere Hasaneyn Mezarlığı’na  doğru yola çıktı.
Gölcük Vizyon, henüz gençliğinin baharında olan genç evladına Allah’tan rahmet, büyük bir acı yaşayan anne , babası ve tüm ailesine Allah’tan sabır ve başsağlığı diler.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 8 = 13