“BÖYLE BİR TABLOYLA KARŞILAŞMAK İNANCIMI ARTTIRDI”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Kastamonulular Derneği’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti Başkanı İsmail Aynacı, CHP ve İYİ Parti meclis üyesi adayları Kastamonulular Derneği’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Yoğun bir ilgiyle karşılanan İşeri belediyecilik anlayışlarından bahsetti. Konuşmasıyla tam destek alan İşeri “Böyle bir tabloyla karşılaşmak 31 Mart’a olan inancımı arttırdı. Allah’ın izniyle hem belediye başkanlığını hem de meclisi alacağız” dedi.

“ŞEFFAF OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERECEĞİZ”

Kastamonululara seslenen  İsmet İşeri “Gençlere iş istihdamı sağlayacağız. Bir sürü gencimiz işsiz. Onlara erzak yardımı yapacağımıza, diyeceğiz ki buyurun size iş. Ne partilim önceliğim olacak, ne akrabam önceliğim olacak, öncelik ihtiyaca göre olacak. Eğer siz toplumu iş aş sahibi yapmazsanız, onlara istihdam yaratmazsanız, halkı nereye kadar besleyeceksiniz. Biz gerçekten sosyal belediyecilik alanında adaleti tesis edeceğiz. Belediyenin mal ve hizmet alımında, iş ve istihdam konusunda da gerçekten ne kadar adaletli, şeffaf olduğumuzu herkese göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“BELEDİYENİN GELİRLERİ YASADA ÇOK NET YAZIYOR”

Sözlerine devam eden İşeri “Büyükşehir’i alamazlarsa, personel ücretlerini ödeyemezlermiş diye konuşuluyor. 5393 sayılı yasayı açsınlar, belediyenin gelirleri orada çok net yazıyor. İller bankasından kişi başına gelir geliyor. Bu para büyükşehirden bize gelmiyor, direk olarak Gölcük Belediyesi’nin kasasına geliyor. Büyükşehir proje konusunda bizlere yardımda bulunuyor. Yoksa personel konusunda bizim büyükşehirle bir alakamız yok” diye belirtti.

“İSMET İŞERİ’YE GÜVENİMİZ SONSUZ”

Söz alan CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel “ Gölcük mozaik bir yapı siz Kastamonulular da bu yapı içerisinde önemli bir yere sahipsiniz. Gölcük’te hemşeri dernekleri faaliyetlerinin daha güzel ortamlarda gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Diyorum ki gelin bir dönem bakın ilçemize neler katacağımızı, sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağını bir görün. Adayımız İsmet İşeri gerek mesleği olsun gerek yıllarca siyasetin içerisinde olmuş birisi olarak güvenimiz sonsuz. “ dedi.

“HUZURLU, MUTLU VE HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞAN BİR İLÇE OLACAĞIZ”

Fikret Gürel’in ardından konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “ Farklı yerlerden geliyoruz ama Gölcük bizim evimiz, vatanımız olmuş. 167 binlik bir nüfusumuz var, yani 42 ilden büyük bir ilçe olduğumuz anlamına geliyor. Ancak birçok eksiği olan ihtiyaçlarımızı İzmit’ten gidermeye çalışan bir konumdayız. Hep beraber bu şehri marka yapacağız, 31 Mart gecesi bunu birlikte kutlayacağız. Burada kazanan İsmet İşeri değil Gölcük olacak. İnşallah huzurlu, mutlu ve hak ettiği değere kavuşan bir ilçe olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 − = 25