BÖLGE KOORDİNATÖRÜ ABİŞ’TEN, TÜRK HARB-İŞ SENDİKASINA ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldırız’ın vefatından sonra yeni başkan olan Korkut Gökbayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Gökbayrak’a, görevinde başarılar diledi.

Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım sezer ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük, Başiskele, Karamürsel ve  Kartepe Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, bu sefer özel olarak başkan Gökbayrak’ı ziyaret etti.  Abiş; “‘Öncelikle Turhan kardeşimin vefatından duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Sendikanıza başsağlığı diliyorum, görevine yeni başlayan Korkut Gökbayrak başkanıma da görevinde başarılar diliyorum”  dedi.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak “Bu güzel nezaket ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş’e,  teşekkür ediyorum, başkanımızın ziyareti bizlere güç ve kuvvet vermiştir” dedi.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − 8 =