BİZİM İÇİN BİR SEÇİM BİTER DİĞERİ BAŞLAR

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Ecz.Çetin Seymen, Ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi.

Başkan Çetin Seymen; ‘Hemşehrilerim öncelikle Hakkari Çukurca’da hain ve bölücü terör örgütü tarafından yola döşenen EYP’nin patlaması sonucu şehit olan Kahraman Askerlerimiz Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya’ya ve Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin’e Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum.

Sınırlarımızda tek bir terörist kalmayana dek mücadelemiz sürecek. Terörün siyasi uzantılarını tarihe gömdüğümüz gibi cennet vatanımızın beraberliğine kast eden tüm örgütleri etkisiz hale getirmeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında girdiğimiz 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde milletimizin teveccühü Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı olmuştur. Milletimiz hizmet siyasetini tercih etmiş, muhalefetin politikalarına güvenmemiş ve reddetmiştir. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi bir kez daha güvenoyu almıştır.

Asrın seçiminde seçmen katılımının bu denli yüksek olması milletimizin demokrasiye olan güvenini göstermektedir. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetlerimiz olağanca kara propagandaya karşın adresi her zaman sandık olarak göstermiş, ülkemizde demokrasinin en büyük bekçisi olmuştur. Katılımın yüksek olduğu demokrasi şöleni bunun en büyük göstergesidir. 2002 yılından beri milletimiz önüne konulan sandıkta tam 17 kez AK Partimizi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etmiştir.

Bu 17 seçimin 10’u ana muhalefet lideri Sayın Kılıçdaroğlu’na karşı kazanılmıştır. Her seçim sonrası olduğu gibi seçmeninden partilisine istifası istenen Sayın Kılıçdaroğlu ısrarla istifa etmemektedir. 14 ve 28 Mayıs Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferinden sonra tabanından ve seçmeninden yükselen istifa seslerine kulaklarını tıkayarak her zamanki gibi diktatörlük örneği sergilemektedir. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi ülkemizde iktidar sorunu değil muhalefet sorunu vardır.

2023 Genel Seçimlerinin akabinde Türkiye Yüzyılının başlamasıyla birlikte AK Parti hükümetimizin kentimize yatırımları tüm hızıyla sürmektedir. Değirmendere’de A Sınıfı Devlet Hastanemiz’ in ince işçilik ve iç yapımı devam etmektedir. Değirmendere-Halıdere bağlantısının hemşehrilerimizin hizmetine girmesinin yanı sıra Aquapark ve restoran alanında da son rütuşlar atılmaktadır. Ayrıca kentimizin simgelerinden biri haline gelecek yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin de yapımına tüm hızıyla devam edilmektedir. Bu vesileyle tüm bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında emeği olan İl Başkanımız Sayın Dr. Şahin Talus, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti Gölcük Teşkilatımız diğer seçimlerde olduğu gibi Yüzyılın seçiminde de sokak sokak kapı kapı gezmiş, hemşehrilerimizin gönüllerine girerek AK Partimizi birinci parti yapmış ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesine büyük katkı sunmuştur. İlçemizin tamamında Ana Kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimleri ve partimize gönül vermiş hemşehrilerimiz büyük bir özveriyle çalışmıştır. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Gölcük’te sahada sadece AK Parti ve Cumhur ittifakı var olmuştur.

Bizim siyasi şiarımız yüz yüze temas ve gönüllere dokunmak.  Biz 2023 Genel Seçimlerinin çalışmasına 2019 yerel seçimlerinden hemen sonra başlamıştık. Teşkilatımızın her bir neferi ile vatandaşlarımızın sıkıntısında yanında olduk, mutluluklarını paylaştık. İlçemize yatırım getirilmesi noktasında her zaman güçlü bir irade gösterdik. Ekip çalışması ve istişare ile kampanyamızı güçlendirerek önemli bir eşiği de geçmiş olduk.

Bizim için bir seçim biter diğeri başlar. Biz seçimden seçime değil her gün sahada olan bir teşkilatız. Artık hedefimiz 2024 Mahalli İdareler Seçimleri. Teşkilatımızın tüm kademeleri sahada ve çalışmalarına devam ediyor. Biz sandık sandık mahalle mahalle analizlerimizi tamamladık. Yerel seçimlerde de Gölcük’te yaşayan her bir seçmenin oyuna talibiz. Bizim için seçmenin kötüsü yok. Muhalefet partisi üst yönetimlerinin yanlışlarını asla seçmenleriyle bir tutmuyoruz. Daha çok çalışacağız, derdimizi daha çok anlatacağız, gönüllere daha fazla dokunacağız ve 2023 seçimlerinde AK Partimize oy vermemiş vatandaşlarımızın da oylarını alacağız. Büyük Türkiye Zaferi’nin ardından bu istikrarı yerel seçimlerde de ortaya koyarak AK Partimizin bayrağını Gölcük’ün burçlarına dikeceğiz.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize hayırlı, sağlıklı ve huzurlu günleri diliyor, saygılarımı sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1