“BİZİM DAĞILMAMIZ İÇİN ALKIŞ TUTTULAR”

 

 

Milliyetçi Hareket Partsi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır yaptığı açıklamada adeta içini döktü. “Bazı partiler, geçtiğimiz dönemlerde bizim dağılmamız için alkış tuttular. Partimizin zayıflayacağını, hatta dağılacağını düşünmekteydiler. Partimiz, daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor” dedi.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partsi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, son günlerde gelişen siyasi durumlar ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, açıklamasında; “Bazı partiler, geçtiğimiz dönemlerde bizim dağılmamız için alkış tuttular. Partimizin zayıflayacağını, hatta dağılacağını düşünmekteydiler. Gerek partimiz gerekse de halkımız, son seçimlerde gereken cevabı kendilerine verdi. Partimiz, daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Partinin dağılması için alkış tutmak, siyasi etiğe yakışmaz” dedi.

BİZ SİYASİ AHLAKI BAZ ALIYORUZ’

Başkan Çakır, açıklamasının devamında,  “MHP her zaman sözünü tutan bir partidir. Bizlere siyasi operasyon yapılırken onlar dağılmamızı bekliyordu. Biz her zaman siyasi ahlaktan yanayız. Bizim dağılmamızı bekleyenler, şu an kendi iç meseleleriyle uğraşıyor. Biz siyasi ahlakı baz alıyoruz. Herhangi bir partinin sorunlarının olması, ne bize bir fayda sağlar ne de vatanımıza bir katkı sunar. İktidara gelinecek diye her şeyi yapmak mübahtır anlayışı çok yanlış. Biz bunu kabul edemeyiz. Halkı yanıltmamak gerekir. Olmamış şeyleri olmuş gibi göstermek olmaz” dedi.

SİYASET HALK VE MİLLET İÇİN YAPILIR’

Sözlerine son veren Başkan Çakır, “Siyaset halk ve millet için yapılır. Böyle olursa ülkemize katkı sunabiliriz. Herhangi bir partinin içerisinde olabilecek kargaşa, bizlere fayda sağlamaz. Güçlü bir muhalefet olmalı. Muhalefet güçlü olmalı ki hizmet de o kadar güçlü olsun. Siyasiler kesinlikle milli olmalı ve başkalarının sözcüsü olmamalı. Herkesin ülkemiz menfaatine çalışması, her siyasi partinin ülkemize olumlu yönde hizmet etmesi birinci öncelik olmalıdır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 55 = 59