Biz terörist değiliz

 

Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala yaptığı açıklamada “34 yıldır devlete vergi ödüyorum, vergi ödetiyorum. Biz terörist değiliz” dedi

MİLLET İTTİFAKI’NA DESTEK

Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan Antik Cafe’de vatandaşlarla bir araya gelen Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen İsmet İşeri’ye CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ile birlikte Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Vatandaşlar Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’ye büyük ilgi göstererek destek vereceklerinin sözünü verdi.

BİZE HAKARET EDİYORLAR

Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada “Ülkemiz o kadar gerilimli bir hale geldi ki, o kadar kutuplaşmış, o kadar ayrıştık ki herkes kendinden şüphe etmeye başladı. Ben 34 yıldır bu devlete Mali Müşavir olarak vergi ödüyorum, vergi ödetiyorum. Bu ülkenin bir vatanseveri olarak benim ödediğim vergilerle bana hakaret eden bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız. Bundan çok büyük üzüntü duyuyorum. Bunu hak etmiyoruz. Biz terörist değiliz” ifadelerini kullandı.

HEPİMİZ ÇABA GÖSTERMELİYİZ

Hiçbir zaman umudunu yitirmediğini belirten İşeri “Bu süreçte artık bu bir CHP’nin veya İYİ Parti’nin  bir başarısı olmaktan çıktı. Ülkenin normalleşmesi için el birliyle bir şeyler yapmamız gerekiyor. Bizim paramız yok. Herkes kendi cebinden kısarak devlet gücüyle büyük bir sermaye gücüyle mücadele ediyor. Bizde vatan sevgisi var. Çocuklarımızın geleceği adına mücadele veriyoruz. Bu ülkenin bir evladı olarak umutlarımı hiçbir zaman yitirmedim. İnşallah başarılı olacağımıza inanıyorum. Millet İttifakı’nda her iki partinin de hedefi ülkenin normalleşmesi. Gölcük’ün Donanma Kenti’ne yakışır bir şehir anlayışında yönetilmesi hem de ülkenin normalleşmesi için hep birlikte elimizden gelen çabayı göstermeliyiz” dedi.

BİAT KÜLTÜRÜNDEN KURTARACAĞIZ

AK Parti’nin insanları oy deposu olarak gördüğüne değinen İsmet İşeri “Hepimize çok önemli görevler düşüyor. En önemli projemiz insanları bir birine kaynaştırmak. Bu seçim öncesinde kutuplaşan yapıyı bu gerilim ortamını Gölcük’te yok etmemiz gerekiyor. Atalarımızın bize bıraktığı mirası biz aynı şekilde gelecek nesillerimize bırakmazsak Vallahi vebal altında kalırız. Göreve geldiğimizde insanları biat kültürüyle kendilerine bağlayan ve bir sadaka toplumu haline getiren bu yapıyı kıracağız. Mevcut iktidar insanları oy deposu halinde görüyor. Bugüne kadar yapamadıklarını yapacağız diye karşınıza çıkıyorlar” dedi.

İNSANLARIN ONURUYLA OYNUYORLAR

Gölcük Belediyesi’ni daha iyi bir şekilde yönetmeye talip olduklarını dile getiren İsmet İşeri ; çıkıp binlerce kişiye erzak kumanya dağıttık diyerek övünüyorlar. Bu övünülecek bir şey değil. Eğer ki erzak kumanya dağıtımında sayı azalıyorsa o zaman övünülür. Ülkemizdeki birçok Belediye gibi Gölcük Belediyesi kötü yönetiliyor. Belediyelerin tüm imkanlarını kendi yandaşlarına ihale yöntemiyle veriyorlar. Bizim yönetimimizde kesinlikle böyle bir şey olmayacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − = 13