“BİZ GÖLCÜK’Ü SEVİYORUZ”

 

 

 

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in katılımıyla Kadın Meclisi Toplantısı’nı dün Gölcük Sanat Galerisi’nde düzenledi. Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, “Gölcük için çalışan bir grup. Her birinizin bir dünya görüşü var ve buna saygı duyuyoruz. Burada bulunduğumuz süre içerisinde Gölcükümüzün geleceği adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz Gölcük’ü seviyoruz ve hepinizin bu konudaki samimi duygularını biliyoruz” dedi.

 

 

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in katılımı ile yaptıkları Kadın Meclisi Toplantısı’nı Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Ellibeş’in yanı sıra Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve yönetimi ile kadın meclisi üyeleri, Siyasi Parti Kadın Kolları Başkanları ve Yönetimleri katılım gösterdi. Toplantıda ilk sözü alan Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Turnalı, “Öncelikle herkese hoş geldiniz diyorum. Uzun bir süre toplantımızı yapamadık. Tatil ve yaz dönemi olmasından ötürü toplantımızı ertelemiş olduk. Başkanımızın bizlere verdiği büyük bir değer var. Kadın Meclisi olarak ilk toplantımızı yaptık. 8 Mart’ta bir tiyatro oyunumuz olacak. 15 Ekim’de kurslarımız başlayacak. Durmak yok, yola devam çünkü bu işler çalışınca oluyor” dedi.

‘YAZ AYI BEREKETLİ OLDU’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Her toplantımızda bir araya geldiğimiz zaman iyi sonuçlar elde ediyoruz. Olumlu sonuçlarla toplantımızı yapıyoruz. Özel hayat ve yaşantınızın içinde olduğunuz zamanda bizler de belediye çalışmalarımızı sürdürdük. Frene basılmaması gereken bir noktadayız. Durduğunuz an aynı hıza çıkmak için daha fazla hıza ihtiyacınız olacaktır. Bu yüzden planlarımız çerçevesinde durmadan çalışıyoruz. Yaz ayı bereketli oldu. Ciddi bir sorun yaşamadan yaz sezonunu kapattık. Yaşamımızın her anından mutluluk duymalıyız. Yaşadığımız süreç içerisinde sadece ben demeden işlerimizi yapmalı, çoğul hareket etmeliyiz. Toplum menfaati doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yıllardır meclisiniz çalışıyor ve çalışmaya da devam edecektir. Her bir canlının sağlıklı ve huzur içinde yaşaması adına hepimiz bugüne kadar çalıştığımız gibi bundan sonra da çalışacağız. Bazı çalışmalarımızın uygulamalarına geçtik, bazılarının ihalesi yapıldı” dedi.

 

‘BİZ GÖLCÜK’Ü SEVİYORUZ’

Sözlerine devam eden Başkan Ellibeş, “Bu meclis, her türlü siyasi manevraların üstünde, samimi ve tarafsız kriterlere dayalı, Gölcük için çalışan bir grup. Her birinizin bir dünya görüşü var ve buna saygı duyuyoruz. Burada bulunduğumuz süre içerisinde Gölcükümüzün geleceği adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz Gölcük’ü seviyoruz ve hepinizin bu konudaki samimi duygularını biliyoruz. Mutlaka eksik ve noksan olan noktalar vardır. Her şeyin düzgün ve noksansız olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Dünyada her noktada bir olumsuzluk olduğu zaman her toplum kendi içerisinde mücadelesini veriyor. Önlemler alınıyor ama sonucu da bekliyorsunuz” dedi.

 

BİZİM MİLADIMIZ, 17 AĞUSTOS OLDU

Başkan Ellibeş, konuşmasını sürdürerek “Eksiklerin giderilmesi için proje üretip bunları uygulamak hepimizin görevi. Ama yapılan hizmeti yok saymak, en başta kendimize saygısızlık olur. Bizim miladımız, 17 Ağustos oldu. O günden bu zamana kadar hepimiz, birlikte yaşayarak sorunları giderdik. Şimdi hayatımıza sorunsuz devam ediyoruz. Seçim dönemine giriyoruz. Bugüne kadar Gölcük, çok seçimi sağlıklı bir şekilde atlattı. Seçim takvimi ilan edildi. Siyasi partiler, kendi programları çerçevesinde adayını çıkarır, bütçesini ve projesini ortaya koyar, vatandaş da hür iradesiyle oyunu kullanır. Sandıktan çıkan sonuca herkes saygı duyar. Samimi ve dürüst olmak lazım. İlkeli ve ahlaki değerleri yok sayamayız. Cumhuriyet, Ata’mızın bizlere bir hediyesi. Allah ondan ve arkadaşlarından razı olsun. Halkın iradesi en son irade. Halkın dediği sonuca da hepimiz şapka çıkaracağız. Biz işimize odaklanacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =