‘BİZ BU SEÇİMİ GÖLCÜK’TE ALACAĞIZ’

YRP Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, Gölcük Merkez Mahallesi’nde seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa da Gölcüklüler, yoğun ilgi gösterdi.

Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, Gölcük  Merkez Mahallesi’nde yer alan seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Ertürk,  meclis üyesi adayları, parti kadın ve gençlik kolları, partililer ve Gölcük’lü vatandaşlar katıldı.

EREN; ‘BİZ BU SEÇİMİ GÖLCÜK’TE ALACAĞIZ’

“Hatırlayınız, milletvekilliği seçiminde Yeniden Refah Partisi’ni Kocaeli’de yok hükmünde bakıyorlardı.  Biz o seçimde Kocaeli’de  milletvekilli çıkardık.  Gölcük’te bir anket yapılmış ve biz Gölcük’te o ankete göre, barajı aşabiliyormuşuz. Biz Gölcük’te barajları çoktan aştık, Allah nasip ederse biz bu seçimi alacağız. Sokak bize her şeyi anlatıyor. Biz partimizin karşılığını sokakta vatandaştan alıyoruz. Yeniden Refah Partisi her yerde yükseliş gösteriyor. 31 Mart’ta Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteği ile biz bu seçimi Gölcük’te alacağız. Ve söz veriyorum ki, o gün geldiğinde ben sizlerin derdi ile dertlenen, içinizden biri olan, yanınızda olan, en hak ettiğiniz Gölcük’te yaşamamız için var gücüyle çalışacak kardeşiniz olacağım yine. Bu şehre biz başkan olmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz.’ Dedi.

TAŞTAN; ‘KIYMETLİ GÖLCÜKLÜLER SİZDEN RİCAM AHMET EREN’E DESTEK OLMANIZDIR’

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye  genelindeki partimizin yükselişine hepimiz şahit oluyoruz. Türkiye’nin her tarafında, her köşesinde iddialı olan Belediye Başkan Adaylarımız var. Bunlardan biri de Gölcük ilçemizde Ahmet Eren’dir. 31 Mart’ta seçimi kazanacağız ve hizmetin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Bizim hiç durmadan son ana kadar çok çalışmamız gerekiyor.

‘1 NİSAN’DA AHMET EREN BAŞKAN OLACAK’

Yerel seçimleri, genel seçimlerden ayıran özellik vatandaşlara doğrudan hizmet verilen bir alan olması. Vatandaşlar açısından bu seçim çok daha değerli. Adayların şahsi duruşu ve çalışmaları bu anlamda çok kıymetlidir. Bir belediye başkanı seçimi kazandıktan sonra hangi partiden seçimi kazanırsa kazansın, vatandaşlarını ayırmadan herkese eşit hizmet vermek zorundadır. Biz Ahmet Eren Başkanın çalışmalarına, insanlığına, dürüstlüğüne şahidiz.  Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Ahmet Eren Başkan olacak. Siz değerli Gölcüklüler, sizden ricam Ahmet Eren’e destek olmanız. Siz  evladınızı yalnız bırakmazsınız. Bundan hiç şüphem yoktur. Sizlerin desteği ile Gölcük kazanacak.’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 30