‘BİRLİKTE ÇOK GÜÇLÜYÜZ’

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı kutlama programlarını Bayramın ikinci günü gerçekleştirdi. Gölcük AK Parti İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşma programını İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer katılım sağladı.

İlçemizde Kurban Bayramı coşkuyla kutlandı. Coronavirüs kurallarına riayet edilerek kutlanan programlarda Gölcüklüler bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşadılar. AK Parti İlçe Teşkilatı da bayramlaşma programını Bayramın ikinci günü (bugün) saat 10.30’da gerçekleştirdi. Programa AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve partinin tüm birimleri katılım sağladı.

Seymen, ‘Bayramın coşkusunu bir arada yaşamaktan memnuniyet duyuyorum’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Öncelikle bütün İslam Aleminin ve Gölcük halkının Kurban Bayramını kutluyorum. Partimizin bayramlaşma programını Sayın Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, Sayın İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ve siz değerli partililerimizin katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Sayın İl Başkanımız ve Sayın Belediye Başkanımız başta olmak üzere hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.Bugün sizlerle bir arada bayram coşkusunu yaşamaktan memnuniyet duyuyorum’ diye konuştu.

‘Bayramlar birlik ve beraberliğin daha da arttığı çok önemli günlerdir’

İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Sezer’de tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının bayramını kutlayarak, bayramların birlik ve beraberliğin daha da arttığı çok önemli günler olduğuna vurgu yaptılar.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 60 = 69