BİRLİK VE KARDEŞLİK ŞÖLENİ PAZAR GÜNÜ

 

 

 

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu, pazar günü saat 12.00’de Atatürk Spor Salonu’nda 1. Olağan Genel Kurulu’na gidiyor. Bu federasoyunun içinde ismini Gölcük İznik Batum Havalisi Derneği olarak değiştiren Gölcük İznikliler Derneği’de girdi. Başkan Basri Başbay tüm Gölcüklüleri davet etti.

 

 

 

 

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu, pazar günü saat 12.00’de Atatürk Spor Salonu’nda 1. Olağan Genel Kurulu’na gidiyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de katılım sağlayacak. Bu önemli genel kurul öncesinde federasyonunun içinde yer almak için ismini Gölcük İznik Batum Havalisi Derneği olarak değiştiren Gölcük İznikliler Derneği  Başkanı Basri Başbay, gazetemizi ziyaret ederek, genel kurula ile birlikte yapılan olan Birlik ve Kardeşlik Şölenine İmtiyaz Sahibimiz Serkan Zeren’i davet etti.  29 Nisan Pazar günü yapılacak genel kurul ve şenlik Saat 12:00 ve 17:00 saatleri arasında yapılacak.

GÖLCÜK’TEN İZNİKLİLER VE BATUM HAVALİSİ DERNEĞİ FEDERASYONA GİRDİ

Bu önemli etkinlik ile ilgili gazetemize bilgi veren Başbay şunları söyledi: “Kocaeli Artvin ve Batum Havalisi Dernekler Federasyonunu kurmuş bulunuyoruz. Bu federasyona ilçemizden de biz girdik. Bizim dışımızda 7 dernek daha var. Hepsi aktif ve ilimiz için önemli denekler. 1.Genel Kurulumuzu bir birlik ve kardeşlik şenliğine dönüştürmek istedik. Kentimizin tüm önemli isimleri genel kurulumuzda olacak ayrıca Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’de katılacak. Bunun yanında Vira Cemal, Filiz Yıldırım ve Zafer Tekgümüş isimli sanatçılarımız da konser verecek. Ben bu şenliğe tüm Gölcüklüleri davet ediyorum. Yeni Mahalle’de bulunan dernek binamızın önünden otobüsler kalacak” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 − = 26