Milli Eğitimden Korona Virüs farkındalığı

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dünyada ve Türkiye’de yaşanan Covit-19 salgınının 2. Dalganın başlamaması için masle+mesafe+Hijen konularını farkındalık yaratmak için çarşı esnaflarını gezdiler.

Covit-19 kapsamında Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından farkındalık yaratmak için düzenledikleri programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Müdürü Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürleri Abdülhalik Köse ve Vedat Sever öğretmenler katıldılar.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut programda şunları dile getirdi Karabulut “Covit-19 farkındalığı halkımıza bilinçlendirmek, maske, sosyal mesafe ve hijen konularında daha duyarlı olmalarını sağlamalıyız, ayrıca vatandaşlarımızın dışarıda mutlaka maskelerini takmaları için uyarılması ve cezalı duruma düşmemelerini uyarmalıyı” dedi.

Program daha sonra Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert Şube müdürleriyle birlikte çarşı gezdiler ve açılan pankart ile vatandaşlara farkındalık yarattılar ve Kaymakam maske takmayan kişilere uyarılarda bulundu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4