“BİR VE BERABER OLURSAK BU SEÇİMİ RAHAT KAZANIRIZ”

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatları,  İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda temayül öncesinde aday adayı tanıtım toplantısında buluştu. Teşkilatlara ve aday adaylarına seslenen Başkan İdris Alp ve Başkan Mehmet Ellibeş birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Ellibeş bir daha aday olmayacağını söylerken, “Bizim Gölcük’te başarıyı yakalamamız için hiçbir neden yok. Bir tek şekilde bu olur, bölünerek, parçalanarak. Biz bir beraber olursak bu seçimi de çok rahat kazanırız” dedi. 

AK Parti’de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel yönetimler seçimi öncesinde aday belirleme heyecanı sürüyor. Bilindiği üzere Gölcük AK Parti’de 12 aday adayı başvurusu ile başvuru süreci tamamlanmıştı. İşte İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda bu 12 isim için temayül öncesinde teşkilatlara aday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’ten Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Veli Haldız, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları katıldı. Adat adayları tek tek kürsüye gelerek 5’er dakika söz aldılar ve temayülde oy kullanacak teşkilat üyelerine kendilerini tanıttılar.

“SİZLER BİZİM KIYMETLİMİZSİNİZ”

Aday adaylarının konuşması öncesinde kendisi de genel merkezin onayı sonrasında Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya hazırlanan İlçe Başkanı İdris Alp bir konuşma yaptı. Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Alp şunları söyledi: “Danışma Meclisimizi aday adaylarımızın tanıtımı ile gerçekleştiriyoruz. Bu bizim kına gecemiz. Düğünümüzün kutlamasını 31 Mart gecesi inşallah hep birlikte yapacağız. Aday adaylarımızın her biri ayrı ayrı kıymetlidir. Hepsi ayrı ayrı değerlidir, hepsinin kendine has güçlü yönleri, becerileri vardır. Hepsinin başımızın üstünde yeri vardır. Sizler bizim kıymetlimizsiniz. Aday açıklanana kadar ve 31 Mart gecesine kadar teşkilatlarımıza emanetsiniz. Sizlerin hakkını hukukunu korumak bizlere aittir. Bundan hiç şüpheniz endişeniz olmasın. Yarın yapılacak temayül öncesinde sevgili hazerun 5 dakika da olsa aday adaylarımızı tanıma fırsatı bulacaklar. Bu akşam ki toplantımız hayırlara vesile olsun. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM”

Alp’in konuşması sonrasında Başkan Ellibeş bir konuşma gerçekleştirdi ve şunları söyledi: “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Demokrasi böyle bir güzel rejim. Yüce Allah’a hamdolsun ki, sizlere, bizlere bu coşkuyu yaşamamızı nasip ediyor. Hem genelde, hem de yerel 15 yılı aşkındır iktidarız. Görevimizi layı ki ile yapmanın samimi gayreti içindeyiz. Hepimizin ortak hedefi insana hizmet etmek. İnsana hizmet etmek onurdur şereftir. 15 yıldır bu şerefi yüce Rabbimin izniyle sizlerin de destekleri ile şahsıma nasip etti. Herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Nihayetinde bir daha aday olmayacağımızı ifade ederek, teşkilatımızın, genel başkanımızın işaret ettiği aday ile birlikte kenetlenip, şuan Gölcük burçlarında nazlı nazlı sallanan AK Parti bayrağını tekrar dalgalanmasını sağlayacağız inşallah. Bir kardeşiniz olarak, bir abeyiniz olarak benim bundan en ufak bir şüphem yok” İfadelerini kullandı.

“RAHATIM, MUTLUYUM, HUZURLUYUM…”

Rahatım, mutluyum, huzurluyum diyen Ellibeş konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bu süreci birlikte başarıyla yürüteceğiz. 12 tane kardeşimiz, dava arkadaşımız, tekrar Gölcük’ün burçlarına dikmek üzere söz verdiler ve bu medeni cesareti göstererek aday adayı oldular. Nihayetinde baktığımız 161 bin nüfusu olan ilçemizde değerli ilçe başkanımızı da dahil edersek 13 tane arkadaşımız bu yarışa girmek için aday adayı oldu. Hepsine gönülden bir alkış istiyorum. Bizler bu 15 yıllık süreç içinde azimli, kararlı, samimi bir şekilde çalıştık. Dürüst olduk, samimi olduk, ilkeli olduk. Her hangi bir usulsüzlüğe, yolsuzluğa bulaşmadan vaat ettiklerimizi yerine getirmenin samimi gayreti içerisinde olduk. Teşkilat mensuplarımızın her birinin desteğini de yanımızda gördük. O nedenle her birinize de teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde büyük bir özveri ile çalışmamızı sürdüreceğiz” dedi.

“GÖLCÜK ARTIK AYAKTA KOŞUYOR, KOŞMAYA DEVAM EDECEK”

Ellibeş son olarakta, “Bizim Gölcük’te başarıyı yakalamamız için hiçbir neden yok. Bir tek şekilde bu olur, bölünerek, parçalanarak. Biz bir beraber olursak bu seçimi de çok rahat kazanırız. İlçe başkanlarımız burada, her zaman uyumlu çalıştık, bir ve beraber olduk. Deprem de yıkılmış, yerle bir olmuş, bir daha burada yaşanılmaz denen Gölcük’ü bugünlere getirdik. Gölcük artık ayakta, koşuyor, koşmaya devam ediyor. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm aday adayı olmuş arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum. Yüce rabbim her birinin yar ve yardımcısı olsun. Biz her birini seviyoruz, onları kalpten destekliyoruz. Nihayetinde bir tanesi Başkan adayımız olacak. Herkesin adayı olacak ve Gölcük’ün başkanı olacak inşallah” diyerek sözlerini bitirdi.

ADAY ADAYLARININ KONUŞMASI BASINA KAPALI YAPILDI

Başkan Ellibeş’in konuşması sonrasında toplantı basına kapalı olarak devam etti. Aday adayları  Ali Yıldırım Sezer, Ekrem Aktuğ, Necati Zorlu, Sedat Yücel, Recep Şinasi Yıldız, Nazım Usta, Nihat Abiş, Sebaattin Ersoy, Zekeriya Savaş, Murat Uzuner, Abdullah Zorlu, Selami Yaman 5’er dakika söz alarak kendilerini temayülde oy kullanacak teşkilat mensuplarına tanıttı ve toplantı son buldu. Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − = 90

  1. (Kıymetli Gölcüklüler ve Gölcükte yaşayan insanlarımız bu vesile ile sizlerede bir nebze olsada ulaşmış olabileyim;Çünkü nasip olurda Milletin emaneti görevi teslim alır size Hizmetkar olabilirsek,
    Herkesin Hizmetkarı olacağız,insan odaklı bir yönetim olacak Allah’ın izni ile.)

    ”Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü”
    Yunus EMRE

    *** ***
    Kıymetli davadaşlarım AK Parti Ailem,
    AK Parti kadromuzun değerli neferleri,Ben bu davanın inanmış neferlerinden Recep Şinasi YILDIZ,

    19… Yılı İzmit Doğumluyum,Gölcük’te ikamet etmekteyim,Çocukluk yıllarında Avrupa’da yaşamış.
    Siyasi mayamız Avrupa Milli Görüş Teşkilatlarından gelmektedir.

    Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Makine ve
    Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim.
    Öğrenim hayatıma;Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği son sınıf,Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde devam etmekteyim.
    Almanca ve İngilizce konuşup anlaşabilmekteyim.

    Türkiye’nin ilk Ağır sanayi kuruluşunun kurulumunda bulunmuş bir Teknik adamım,Toplumsal sorunlar ve sosyal sorunlarla ilgili programlara katılım sağlayarak Gölcük ilçemizde yaşayan insanlarımıza yardımcı olmaktayım.

    İzmit ve Gölcük ilçelerinin köklü kurucu Ailelerinden birinin mensubuyum.Aile olarak Esnaflık yapmaktayız,Gölcük eşrafından İbrahim YILDIZ’ın oğluyum.

    AK Parti davamıza;Kurucu ilçe Başkanımız Mevlüt DEMİR,Rahmetli Dayım,Gençlik Kolları kurucu üyesi Kardeşim ve Başkan Eniştemiz Serdar BAYRAM’la başladık.

    Bu uzun hizmet maratonu;

    3 Kasım 2002 Genel Seçimleri ile başladı
    28 Mart 2004 Yerel Seçimler
    22 Temmuz 2007 Genel Seçimler
    21 Ekim Anayasa Referandumu
    29 Mart 2009 Yerel Seçimler
    12 Eylül 2010 Yeniden Referandum
    12 Haziran 2011 Genel Seçimler
    30 Mart 2014 Yerel Seçimler
    10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi

    Bütün bu Seçimlerden,bütün bu mücadele sathından zaferle çıkmış AK Parti kadrolarını Selamlıyorum.

    Ve bu Seçimlerde bu mücadele alanlarında seçim meydanlarında,bu kadrolara liderlik yapmış,Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Selamlıyorum.

    Bir Genç kardeşiniz, Partimizin neferi olarak 2019 Yerel Seçimleri için Gölcük Belediye Başkan Aday Adayınızım.

    Şehitler Mahalle Temsilciliği kurucuları arasında bulunmuş,bir kardeşinizim.
    Mahallemizde;
    Seçim işleri Başkanlığı ve
    Sosyal işler Başkanlığı görevlerinde bulundum.

    Bu görevlerde bulunmadığım süre zarfındada Seçimlerde Partimize desteğe devam ettim…
    Halen bu Kutlu Davanın ve Sizlerin yanlarındayım.

    Gölcük Belediyemizi Birlikte yönetebilmek,daha iyi ve yeni hizmetler üretebilmek,başarı ivmesini yukarılara taşımak adına Sizlerin desteklerini istiyor ve bu gaye ile Sayın Cumhurbaşkanımızın izninden bir yola çıktık.

    Kendimize güvenimiz tamdır,bu konuda müsterih olunuz…
    Allah’ın izni ile gözünüz arkada kalmasın.

    Babamın İş adamı ve aynı zamanda Siyasetçi olmasından dolayıda çocuk yaştan buyana bu işin mutfağında yoğrulduk,iş yerimizde Babamın yazıhanesinde;Belediye Başkanlarımız,Başkan Yardımcılarımız,Belediyede görevli Müdürlerimiz,Emniyet Müdürlerimiz,Hakimlerimiz,Savcılarımız,Sivil toplum kuruluşları Başkan ve Yöneticileri,İş adamları,Esnaf Büyüklerimizin,Abilerimizin,Baba dostlarının…
    Cumhurbaşkanı,Başbakan,Bakan,Milletvekili,Parti Genel Merkezi yöneticileri vs. Sohbetleri ve Siyasi istişareleri ile büyüdük,yoğrulduk.

    Sizlerden bana desteklerinizle imkan vermenizi Gölcük’e ve Gölcükte yaşayan insanlara Hizmet hep beraber Parti örgütümüzle Hizmet edebilmektir.

    Parti kültürünü,usul ve adaplarını bünyesinde barındıran AK Parti neferiyim,Belediyemizin halk ile daha fazla bütünleşmesini ve sorunların çözümü odaklı bir yönetim planlaması ve uygulama sergileyeceğiz…
    Bu uygulamalar akabinde başarı ivmesini daha yukarılara taşınacak ve AK Parti Ailemize insanların teveccühü artacaktır.

    Aziz Millete Hizmet için bir Nimet olan, Milletin emaneti göreve talip olduk.

    ”DURMAK YOK…YOLA DEVAM…”

    Allah Yar ve Yardımcımız olsun.

    ”Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen HİÇ ol.
    Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
    Nasıl çömleği tutan dışındaki biçim değil,içindeki boşluk ise,
    insanı ayakta tutan da benlik zannı değil,hiçlik bilincidir.”
    Hz.Mevlana

    “Bâki kalan bu kubbede hoş bir sadâ imiş.”

    Sevgi ve Saygılarımla, Sizleri Selamlıyorum.

    Recep Şinasi YILDIZ
    AK Parti Gölcük Belediye Başkan A. Adayı
    0538 540 40 08

    (Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı tanıtım programı konuşmam.)