Bir kadın, bir anne, Alçak gönüllü, yardımsever, hatırşinas Türkan Sezer

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’ın eşi  Türkan Sezer,  Değirmendere’de hizmet veren Down Cafe’yi ziyaret ederek orada ki öğrencilere yaptığı sürprizlerle, dünyalar tatlısı evlatlarımızın yüzlerini güldürdü.

“Çocuk gülünce dünya güler” diyor Türkan Sezer.  Gölcük’lü çocukların yeni yıla mutlu şekilde girmesini sağlamak amacıyla Down Cafe’yi ziyaret eden Türkan hanım hazırladığı hediye kartlarıyla giyim desteğinde bulundu.  Orada ki evlatlarımıza büyük bir mutluluk yaşattı ve çocukları sevindirdi.

Değirmendere Down Cafe’nin kurucusu Belgin Abanoz sosyal medyasından paylaşmış bu kareleri, “Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz “yılbaşı partisi” için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Gölcük Belediye Başkanımız Av. Ali Yıldırım Sezer’in değerli eşi Türkan hanım öğrencilerimize küçük süprizler hazırlayıp tarafımıza teslim etti. Kendisine göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” notuyla paylaştı.

Yaptığı desteklerin duyulmasını istemeyen, yüce gönüllü bir kadın Türkan Sezer, o kadar çok şey duyuyoruz ki fakat hiç kaleme almıyoruz bunları.  İyilik meleği gibi, ona ihtiyacı olan insanlara dokunuyor gücünün yettiğince. Alçak gönüllülüğü, yardımsever, hatırşinas olduğu ilçemizin dilinde…

Bu dünyada nasıl yer almak ve nasıl anılmak istediğinize bağlı olarak her şey bir adımla başlar. İyilik hayatta kalmaya değil, hayatta iz bırakmaya yönelik bir seçimdir. Sevgiden besleniyorum ve hayatta iyi kalmayı seçiyorum diyor sanki Türkan Sezer…

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 78 =