BİNALİ YILDIRIM’DAN KÖPRÜ GEÇİŞLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA!

Binali Yıldırım’dan

köprü geçişleriyle ilgili müjde

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, gazetecilerin 23 Haziran’da gerçekleşecek İstanbul seçimleriyle ilgili sorularını yanıtladı. Yıldırım köprü geçişlerindeki cezalarla ilgili de müjdeyi verdi

İşte Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları;

Kamyonet tarzı araçların (Doblo vb) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçişlerinde yazılan cezalar daha önce iptal edilmişti. Bu iptallerin ardından bir yanlış anlaşılma sonucu cezalar yeniden kesilmiş. Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz sonucu bu cezaları da düzeltiliyor ve artık bundan sonra geçişlerden bu araçlara ceza kesilmeyecek.

 

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDİYOR

Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım, ‘Bahçeli de seçim kampanyasını İstanbul’da sürdürecek. Cumhur İttifakı devam ediyor.’ dedi.

Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Her ramazanın sonunda bayram vardır. Bu pazar anneler günü. Şimdiden annelerimizin gününü kutlayalım. “Cennet ayaklarının altında” diye müjdelenen annelerimizin anneler gününü kutlayalım.

Tabiki Cumhur İttifakı devam ediyor. Sayın Bahçeli İstanbul’da kampanyasını sürdürecek. Biz de bazı ortak programları gerçekleştireceğiz. Bu şekilde güzel sonucu elde edeceğiz.

Kaynak sabah

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 + = 84