BEYAZ YALI CAFE & RESTAURANT AÇILDI

BEYAZ YALI CAFE & RESTAURANT

İlçemizin sevilen genç iş insanları Recep Yaşar ve İsmail Hakkı Özler, İzmit Salim Dervişoğlu caddesi üzerinde bulunan Beyaz Yalı kafe restoran’ı devralmıştı.

Devir işlemlerinin ardından yoğun bir tadilat içerisine girip adete baştan var ettikleri Beyaz yalı Restaurant, Koronavirüs yasaklarının esnetilmesi üzerine 01 Haziran Salı günü faliyete başladı.


A’DAN Z’YE YENİLİNDİ

Beyaz Yalı Cafe & Restaurant’ta gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından mekan 535 metrekare kapalı alan ve 250 metrekare açık alan ile toplamda 600 kişilik bir kapasiteye kavuştu.

25 personelin görev yaptığı kafe de  haftanın 7 günü saat 09:00 ile kahvaltıyla güne başlayıp, gece 21:00’e kadar hizmet veriyor.

Dünya mutfağı ve Türk mutfağından zengin menüsüyle Tüm halka  kesitler sunan mekan özellikle deniz manzarası, temizliği ve güler yüzlü personeliyle de ayrıca dikkat çekiyor.

 

 

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN SALONU

Mekanda ayrıca çocukların doyasıya vakit geçirebileceği çocuk oyun parkı’da bulunmaktadır.

 

 

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

İzmitlilere oldukça kaliteli bir mekanla hizmet verdiklerini dile getiren Recep Yaşar ‘’ Mekanı devraldığımız sırada oldukça kasvetli bir haldeydi.

Gerekli tadilat ve yenilikler ile hazırlıklarımızı tamamladık. Kafemiz o zamanki kasvetinden kurtulmuş durumda. Ailelerin rahatça gelebileceği, hemen hemen herşeyi bulabileceği bir yer inşaa ettik.

Dünya ve Türk mutfağımız ile oldukça iddialıyız. Herkese hitap eden fiyatlarımız var. Tüm vatandaşlarımızı yeni yerimize bekliyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

55 − 46 =