“BENİ ÖLDÜRÜR DİYE ÇOK KORKTUM”

İzmit’ten bir buçuk ay önce kayıplara karışan, ailesinin ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmasıyla ortaya çıkan Emel Şimşek, ailesine dönmek istediğini, kendisinin ölümle tehdit edildiğini öne sürerek Fatih Sönmez’den şikayetçi oldu.

3 çocuk annesi Emel Şimşek, bir buçuk ay önce birliktelik yaşadığı Fatih Sönmez ile kayıplara karışmıştı. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmasıyla Emel Şimşek, telefonla yayına bağlanmıştı. Hayatta olduğunu söyleyen Emel Şimşek, Fatih Sönmez ile mutlu olduğunu söylemiş ve ailesine dönmek istemediğini söylemişti. Annesinin gözyaşlarının ardından bir gün sonra yayına katılan Emel Şimşek, annesine sarılmamış hatta tepki göstermişti. Yaşananlardan ailesini sorumlu tutan Emel Şmişek, çocuklarına da evine dönmeyeceğini söyledi.

BUGÜN PROGRAMDA DÖNMEK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Fatih Sönmez tarafından dolandırıldığını söyleyen onlarca kişi yayına bağlanmıştı. Dolandırıcılık, yankesicilik ve şantaj gibi suçlamalarla hakkında tutuklama kararı da bulunduğu ortaya çıkan Fatih Sönmez ile ilgili birçok kişinin daha önce şikâyetçi olduğu ortaya çıkmıştı. Kocaeli’deki evinin kirasını da ödemeden ortadan kaybolan Emel Şimşek, bugün ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkarak Fatih Sönmez’e dönmek istemediğini söyledi.

BENİ ÖLDÜRÜR DİYE KORKTUM

Ailesine dönmek istediğini söyleyen Emel Şimşek, “Gelir beni öldürür diye çok korkuyordum. Ben Fatih’in buraya gelip tutuklanmasını istiyorum” dedi. Polisten kaçan ancak Müge Anlı ile Tatlı Sert programının muhabiriyle röportaj yapan Fatih Sönmez ise hakkındaki iddialara cevap verdi. Uzman çavuş iken at yarışı oynadığını ve 20 bin liralık borçlanma nedeniyle sözleşmesinin fesh edildiğini söyleyen Fatih Sönmez, “Kocaeli’deki evinin kirasını ödeyemeyince il değiştirmek zorunda kaldım. Bir borcu kapatalım derken diğerine borç yapıyorduk. Bir türlü toparlayamadık” diyerek suçlamaları reddetti.

EMEL İLE HAYAT KURMAK İSTİYORUM

Emel Şimşek’den özür dileyeceğini söyleyen Fatih Sönmez, “Yeniden Emel ile bir hayat kurmak istiyorum. Pişmanım diyeceğim beni affet diyeceğim. Sonra da emniyet mensuplarına teslim olacağım. Artık hakkımdaki kararı adalet verecek” dedi. Emniyete teslim olacağını söyleyen Fatih Sönmez, yayına katılacağını söylemesine rağmen yine kayıplara karıştı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2