BELEDİYE’NİN POMEM KURSUNA BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediyesi eğitime verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda; ücretsiz olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı için hazırlık kursu; 6 ayrı grupta, 65 gencin katılımıyla başladı.   

GÖLCÜK BELEDİYESİ SPOR ANTRANÖRLERİ KURSU VERİYOR

Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) Ücretsiz Hazırlık Kursu; 6 gurupta 65 gencin katılımıyla başladı. Büyük ilgi gören ve pandemi kuralları çerçevesinde açılan ücretsiz kursta, eğitim; Gölcük Belediyesi bünyesindeki spor antrenörler tarafından veriliyor.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Belediye Spor antrenörleri Aykut Balta ve Öner Akdoğan nezaretinde, Değirmendere Kapalı Spor Salonu’nda, başlayan kursta, adaylara, programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunuluyor. Kursiyerler; sağlık raporu ve HES kodunuz ile başvurarak kursa katıldılar.Sınava uygun parkur adaylar için kurulurken, adaylar böyle bir kursu açılmasından dolayı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) Hazırlık Kursu 65 gencimizin katılımıyla başladı. Büyük ilgi gören ve pandemi kuralları çerçevesinde açtığımız ücretsiz kursta, eğitim; Gölcük Belediyesi bünyesindeki spor antrenörlerimiz tarafından veriliyor. POMEM Hazırlık Kursu’na katılan tüm gençlerimize, en iyi şekilde hazırlanma fırsatı buldukları sınavda, üstün başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 3 =