Aydın Ünlü; Gölcük sürpriz yapacak!

MHP teşkilat üyelerinin bir araya geldiği programlardan biri de bugün Gölcük’te yapıldı. İl başkanı Ünlü’nün samimi öz eleştirilerine ev sahipliği yapan programda Ünlü, “Gölcük ilçesinin sürpriz yaparak MHP adına en güçlü ilçesi olacağına” inandığını söyledi.

MHP değerleriyle buluşuyor, programları kapsamında ilçe teşkilat üyeleriyle bir araya gelen il başkanı Aydın Ünlü bugün Gölcük’teydi.   Gölcük Belediyesi Kongre Saray’ında bir araya gelen MHP’li isimler yaklaşık iki saatlik istişarede bulundu.  MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, ilçe yöneticileri ve MHP Gölcük Belediye Meclis üyeleri olan Savaş Toprak, Kürşat Çakıroğlu partilileri ve il başkanı Ünlü’yü kapda karşıladı.

PANDEMİ KURALLARINA UYULDU
Program pandemi önlemleriyle birlikte birer koltuk boş bırakılarak MHP Gölcük İlçe Teşkilat Başkanı Bilal Çakır’ın açılış konuşmasıyla başladı. Çakır teşkilat üyelerine teşekkür ederek sözü il başkanı Ünlü’ye bıraktı. Ünlü parti çalışmaları kapsamında bilgi aktarımında bulunarak, “ Muhtarlarımızı 3 kez ziyaret ettik. 1200 sağlık ocağı ve sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Siyasi partiler bilmez ama 900 tane cami gezerek sabah namazlarımızı cemaatlerle kıldık ve sahada olmaya da devam ediyoruz “ dedi.

TEŞKİLAT ÜYELERİMİZİ UNUTTUK
9 yıllık il başkanlığı sürecinde bir çok program yaptıklarını belirten Ünlü öz eleştiri de yaparak, “ Belki siz değerli teşkilat üyelerimizi unuttuk. İhmal etmiş olabiliriz. Sizleri önemsiyoruz ve seviyoruz” diyerek teşkilat üyelerine eğer var ise bir hatam, eksiğim her birinizden özür dilerim dileyerek teşkilat üyeleriyle buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

BURADAN 15 DAKİKALIK YOL…
Ünlü, kendisinin sevilmemesi durumunda dahi önemli olanın dava sevdası olduğunu belirterek, “Kocaeli buradan 15 dakikalık yol. Var ise sorunu sıkıntısı olan telefonum 24 saat açık. Kapımda açık. Tüm teşkilat üyelerimizi önemsiyoruz. Sizler olmadan başaramayız” dedi. Ünlü 2023 yılında MHP’nin daha da güçlü bir şekilde yola devam etmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Gölcük ilçesinin sürpriz yaparak MHP adına en güçlü ilçesi olacağına” inandığını söyledi.

GÖLCÜK’TE %30’A YÜKSELMESİ İÇİN
Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’ın önemli bir dava adamı olduğunu da belirten Ünlü, mevcutta var olan 2 meclis üyesinin de Gölcük’te çok çalıştıklarını belirterek Gölcük’te MHP’nin oyunun %30’a yükselmesi için güçlü bir MHP’ye ihtiyaç duyduklarını söyledi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 − = 33