BELEDİYEDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 

 

Gölcük Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında bir açıklama yayımladı. Gölcük Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vergi borçlarının yapılandırmasından yararlanmak isteyenler için tanınan sürenin 31 Temmuz’da sona ereceği hatırlatıldı.

 

 

 

 

31 MART ÖNCESİ BORÇLAR

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğünden yapılan uyarıda, Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanunun 31 Mart 2018 tarihi öncesindeki Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi, Ecrimisil Bedeli, İşgal Harçları, Zemin Tahrip Bedelleri, Eğlence Vergisi ile Kira Bedellerini kapsadığı hatırlatılarak “kanundan yararlanarak borçlarını yapılandırmak isteyenler 31 Temmuz Salı gününe kadar Belediyemizin Gelir İşleri Müdürlüğüne yazılı olarak ya da belediyemizin resmi internet sitesi www.golcuk.bel.tr adresinden müracaat etmeleri gerekiyor.

TAKSİTLER HALİNDE

Yapılandırılan borçlar peşin veya taksitler halinde ödenebilecektir. Peşin ödemeler, ilk taksit ödeme süresinin son günü olan 01 Ekim 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Yapılandırılan borçların taksitle ödenmek istenmesi halinde, başvuru sırasında 6,9,12 veya 18 eşit taksitte ödeme seçeneklerinden biri seçilebilecek ve ilk taksit 01 Ekim 2018 tarihine kadar, kalan taksitlerde 2 şer aylık dönemler halinde ödenecektir.

HAFTA SONU GELİR MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞACAK

31 Temmuz’a kadar Gölcük Belediyesi altında bulunan Gelir İşleri Müdürlüğünde işlemlerini yapabilecek olan vatandaşlar, hafta sonuna denk gelen 28-29 Temmuz tarihlerinde de Belediye Hizmet Binasında bulunan tahsilat şubesinde yapılandırma yapabilecekler. Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü hafta sonu 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 + = 90