Belediyede Görev Değişimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü Sabahattin Yamak daire başkanı oldu

SARICAN EMEKLİ OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde görev değişimi. Büyükşehir’in Belediyesinden transferi olan ve yaklaşık 5 yıldır Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı yapan Cesur Sarıcan kendi isteğiyle emekli oldu, görevinden ayrıldı.

VEKALETEN

Yerine ise yaklaşık 8 yıldır Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevini yürüten Sabahattin Yamak getirildi. Yamak bugün itibariyle vekaleten görevine başladı. Yamak geçen yıl ekim ayında KİHMED başkanlığını bırakmıştı.

SABAHATTİN YAMAK KİMDİR?

1984 yılında Ağrı-Patnos’ta doğdu. İlköğrenimini , Orta ve Lise öğrenimini İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimine 2001-2003 arasında Sakarya Üniversitesi Geyve MYO İnşaat Teknikerliği bölümünde başladı. Ardından 2007-2011 arasında Anadolu Ünv. İşletme Fakültesinden mezun oldu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesinde yüksek lisansı devam etmektedir. İş hayatına özel sektörde 2004 yılında başladı. Çeşitli şirketlerde müşavir kontrolör ve şantiye şeiği görevlerinde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde 2007 yılında AYKOME arazi personeli olarak göreve başladı. Sırası ile AYKOME’de 2008 yılında Arazi kontrol Şeiği ve 2009-2012 yılları arasında şube müdürlüğü görevlerini yaptı. 2012 yılından itibaren Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevini yürüten Yamak evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − = 56