BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ VERDİ

BELEDİYE PERSONELİNE YÖNELİK MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Gölcük Belediyesi, personelin gelişimi ve daha iyi hizmet verebilmesi için, hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veriyor.

Bu kapsamda; Türkiye Belediyeler Birliği ve Gölcük Belediyesi iş birliğiyle zabıta personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi. Eğitim seminerinde, Kabahatler Kanunu, Ruhsat Yönetmeliği, Zabıta Yönetmeliği başta olmak üzere; zabıtanın görev ve sorumlulukları ve işleyişi ile ilgili mevzuat ve iletişim, davranış kuralları eğitimi yanında, etkili iletişim ve davranış teknikleri konusunda personele eğitim verildi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer eğitim seminerini yakından takip ederken yaptığı açılış konuşmasında: “Hemşehrilerimize güler yüzle kaliteli hizmet verebilmek, iş ve çalışma verimini en üst düzeye çıkartmak amacıyla, kalitenin eğitimle doğru orantılı olarak artacağına inanan belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, personellerimize yönelik eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz.

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e, TBB Eğitmenleri Sayın Zülküf Kılıç ve Sayın Mustafa Gümüş’e meslek içi eğitim faaliyetlerimize verdikleri destek nedeniyle çok teşekkür ederim” dedi.

Eğitim semineri sonunda Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, TBB Eğitmenleri Zülküf Kılıç ve Mustafa Gümüş’e plaket takdiminde bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − = 61