BELEDİYE HARIL HARIL OT BİÇİYOR TEMİZLİK YAPIYOR

 

Bu sene işi sıkı tutan ve çalışmalara erken başlayan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, harıl harıl ot biçerken ayrıca Gölcük’ün her mahallesinde açık kamyonetleri ile vatandaşlarımız tarafından çıkarılan moloz, hafriyat, dal, ot kesikleri ve bahçe artıkları toplanmaya devam ediyor.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde koordineli şekilde gerçekleştirdiği yabani ot biçme ve temizleme çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor. Bu sene işi sıkı tutan temizlik işleri ekipleri ayrıca Gölcük’ün her mahallesinde açık kamyonetleri ile vatandaşlarımız tarafından çıkarılan moloz, hafriyat, dal, ot kesikleri ve bahçe artıkları toplanmaya devam ediyor.

SAĞLIK VE GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ İÇİN

Konuyla ilgili açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yabani ot temizliği ile hem daha temiz bir çevre oluşturduklarını hemde oluşabilecek sıkıntıların önüne geçtiklerini söyledi. Başkan Ellibeş açıklamasında, “Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar hem görüşü perdelemeleri açısından hemde görüntü kirliliği oluşturmaları açısından sıkıntı oluşturduğu için düzenli olarak tüm cadde ve sokaklarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz. Bu otların arasında çeşitli atıkların gizlenip mikrop üremesinede sebebiyet verdiği aşikardır. Bu sebeple bizler sağlık ve temizlik tedbiri olarak düzenli şekilde kontrol ve temizlik yaparken vatandaşlarımızın da çöplerini ilgili kova ve konteynırlarımıza atması çöp çıkarma saatlerine riayet etmesi önem arz etmektedir. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edecek” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 4