BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

 

 

İlçemiz Kurban Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. Bugün arife yarın ise Kurban Bayramı’nı eda edeceğiz. Haftaya Pazartesi’ne gününe kadar devam edecek bayram tatili de başladı. Bayram Namazı Saat 06:57’da kılınacak, sonrasında ise belediyenin belirlediği noktalarda kurban kesimi yapılacak.

 

 

 

Gölcük, Türkiye ve tüm İslam alemi Kurban Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. Bugün arife yarın ise Kurban Bayramı’nı eda edeceğiz. Haftaya Pazartesi’ne gününe kadar devam edecek bayram tatili de başladı. Bayram Namazı Saat 06:57’da kılınacak, sonrasında ise belediyenin belirlediği noktalarda kurban kesimi yaşanacak. İlçemizde Kent Bayramlaşması ise bayramın ikinci günü Saat 10:00’da Kongre Sarayı’nda yapılacak. Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları da bayramın 2.günü bayramlaşacak.

ÜCRETSİZ ULAŞIM OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinin aldığı kararla, vatandaşlar 21 Ağustos Salı Bayramın birinci gününden Kurban Bayramı’nın sona erdiği 24 Ağustos Cuma gününe kadar ücretsiz ulaşımdan yararlanacak. Vatandaşların memnuniyetini kazanan hizmet kara ulaşım ve raylı sistemler ulaşımında geçerli olacak. Belediye otobüsleri ve tramvay Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet verecek. Belediye otobüslerinden 200, 250G, 250, 800K ve 800C numaralı hatlar ücretsiz ulaşıma dâhil olmayacak. Öte yandan Kurban Bayramı boyunca deniz ulaşımı yüzde 50 indirimli olacak. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Gölcük halkının Kurban Bayramı’nı kutlarız.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 2