BAYANLAR BU HABERİ MUTLAKA OKUYUN!

Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’nin bünyesinde hizmet veren “Konak Sofrası” yeni bir hizmete hazırlanıyor. Uzman bir aşçı kadrosuna  ve geniş bir menüye sahip olan Konak Sofrası, bayanlara özel bir çalışmaya imza atacak. Gün organizasyonu düzenleyen bayanlara yönelik olacak bu hizmette özel menüler de yer alacak.

Gölcük Belediyesi’nin son dönemde hayata geçirdiği en önemli prestij projelerinin başında gelen Değirmendere Tarihi Yalı Evleri hizmetlerini her geçen gün daha da arttırıyor. Yalı Evleri’nin bünyesinde hizmet veren Konak Sofrası yeni bir hizmete hazırlanıyor. Uzman bir aşçı kadrosuna  ve geniş bir menüye sahip olan Konak Sofrası bayanlara özel bir çalışmaya imza atacak. Gün düzenleyen bayanlara yönelik olacak bu hizmette özel  menüler de yer alacak.

GÜN ORGANİZASYONLARI İÇİN

Dün Yalı Evleri Konak Sofrası’nda bu noktada bir tanıtım yapıldı ve bu tanıtıma bayanlar ücretsiz olarak davet edildi.  Özel olarak hazırlanan pastalar, börekler, çörekler ve yöresel lezzetler bayanların beğenisine sunuldu ve gün organizasyonlarında çeşitli menüler seçilerek Yalı Evleri’nde yapabilecekleri belirttildi.

BAYANLARI BEKLİYORUZ

Yalı Evleri Müdürü, Milli Aşçı ve Dünya’da düzenlenen yarışmalarda jüri üyeliği yapan Tayfun Gündüz gazetemize yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Yalı Evleri bünyesinde bulunan Konak Sofrası, Gölcük Belediyesi’nin bünyesinde işletiliyor. Bu noktada halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Öncelikle katıldığımız yarışmalar da altın madalya ile dönen bir ekibe sahibiz. Bu noktada insanlarımızın damak tadına uygun bir menüye sahibiz. Bayanlara yönelik nasıl bir çalışma yapabiliriz diye düşünürken, gün organizasyonları aklımıza geldi. Bugünde gün organizasyonları için düşündüğümüz açık büfe menünün tanıtımını yapıyoruz. Tüm bayanlarımızı Yalı Evlerine bekliyoruz. En iyi şekilde gün organizasyonlarını bu tarihi Yalı Evleri atmosferinde yapabilirler” dedi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: 0 533 897 02 29 nolu telefonu arayabilirsiniz…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =