‘BAŞVURULAR SONA ERDİ’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, sendikal bazda yaptıkları anlaşmalar ve yapılacak işçi alımlarına yönelik süreçle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Gökbayrak, ilk olarak yaptıkları anlaşmalara değindi ve “Sendikamız kapsamında geçtiğimiz yıllarda yapmaya başladığımız anlaşmalarla birlikte, tüm üyelerimizin daha iyi bir hayat standardına kavuşmalarını, harcamalarını azaltmayı ve kendilerine ekonomik anlamda bir katkı oluşturmayı amaçladık. Bu anlamda sendikamız yönetimi, oldukça güzel çalışmalara imza attı” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Gökbayrak, “Bu döneme kadar sendika şubemiz olarak 200’e yakın işletme ve kurumla anlaşma yaparak üyelerimize yönelik çeşitli indirim ve avantajlar sağladık. Üyelerimizin de anlaşma yaptığımız yerlere yönelik olarak büyük bir teveccühü söz konusu. Sendika üyelerimizin en çok avantaj sağladığı nokta ise sağlık kurumlarımız oldu. Diğer alanlarda da üyelerimizin yapılan anlaşmalardan ötürü memnun olduğunu söyleyebiliriz. İlgi gösterilmesi ve bu avantajların sık kullanılması, doğru bir adım attığımızı gösteriyor diye düşünüyoruz” dedi.
Başkan Gökbayrak, açıklamasının sonunda işçi alımları konusuna değindi ve “Gölcük Tersane Komutanlığı’na yapılacak olan 560 yeni işçi alımı konusunda, İŞKUR üzerinden alınan başvurular, 6 Temmuz tarihinde sona erdi. Kura çekiminin, içinde bulunduğumuz Temmuz ayının sonlarına doğru yapılmasını bekliyoruz. Kura sonuçları da Ağustos ayının ilk haftası içerisinde açıklanabilir. Tersaneye yapılacak olan alımla birlikte işyerlerimize taze kan gelecek. Yapılacak olan işçi alımından ötürü oldukça mutluyuz. Kura çekimi için tüm adaylarımıza bol şans diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =