BAŞSİAD GÖLCÜK’TE TOPLANIYOR

Başarılı İş insanları  Derneği (BAŞSİAD) yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.  Barış Arat Başkanlığında yoğun faaliyetlerle kent gündeminde söz sahibi olan  Dernek 10 Kasım Cumartesi günü Gölcük KEYF-İ ALA Kafe’de geleneksel İŞ GELİŞTİRME VE KAHVALTI organizasyonunu düzenleyecek.,

Kocaeli’nde ticari anlamda hizmet veren kuruluşları da bünyesine katarak, büyümeyi ve faaliyet ağını genişletmeyi planlayan başarılı dernek iş insanlarına hizmet etmeye devam ediyor.

TİCARET YAPMANIN ZOR OLDUĞU  BUGÜNLERDE BİRLİK OLMALIYIZ

10 Kasım Cumartesi Gölcük’te yapılaması planlanan kahvaltı organizasyonunda üyeleriyle birlikte yeni üye adaylarını ve Başsiad’ı tanımak isteyen tüm iş dünyasını davet ederek birlik olma çağrısında bulunan dernek yöneticileri, ‘birlik olalım, birlikte Başsiadlı olalım’ çağrısında bulundular. Gölcük KEYF-İ ALA Kafe’de gerçekleşecek etkinlik saat 10:00 da başlayacak.  Ayrıca program kapsamında, dernek bünyesine yeni katılacak üyeler için bir rozet takma töreni de gerçekleştirilecek. Dernek Başkanı Barış ARAT ticarette  daralmanın yaşandığı bugünlerde, bölgedeki tüm iş insanlarına çağrıda bulunarak ; BAŞSİAD çatısı altında birleşip hem iş hacimlerini  geliştirmelerini hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak için birlikte beraber çalışma çağrısında bulundu. Gölcüklü tüm iş insanları davetlidir.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 + = 54